Αναταραχή στην Κομοτηνή μετά την αποκάλυψη των σκέψεων για… αποχή στον Πανθρακικό

Λίγο πριν την εκπνοή του 2015 και ενώ στον Πανθρακικό είχαν αρχίσει να ατενίζουν με μια κάποια μεγαλύτερη αισιοδοξία τη νέα χρονιά που έρχεται με αφορμή τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις και ιδίως τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ένα δημοσίευμα ήρθε να προσγειώσει απότομα τους φίλους της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού σκέφτονται να απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να τους καταβληθεί μέρος των οφειλομένων, σε μια περίοδο που ο σύλλογος της Κομοτηνής είχε συνέλθει αγωνιστικά και παραμένει… ζωντανός στην μάχη της επιβίωσης.

«Παρόλαυτα, οι διοικούντες την ομάδα δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, κάτι που έχει εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ετοιμάζονται να πάρουν δραστικότερα μέτρα, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης», επισημαίνει το δημοσίευμα, που υπογράφει ο Γιώργος Κουτσούμπας.

Το δημοσίευμα προκάλεσε αναταραχή στην Κομοτηνή και λίγες ώρες μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, η αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις του Πανθρακικού διαψεύστηκε από την ομάδα  της Κομοτηνής μέσω διαρροών που έγιναν προς μερίδα των μέσων ενημέρωσης.

Ωστόσο και με νεώτερο δημοσίευμά της το βράδυ της Τρίτης η ιστοσελίδα επιμένει ότι οι σκέψεις στις τάξεις των ποδοσφαιριστών υπάρχουν και κι οι πληροφορίες αναφέρουν πως εάν δεν πληρωθούν, η αποχή εξακολουθεί να είναι πιθανή.