To pregame της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – Βέροια (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Από τα σημαντικά παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας η αναμέτρηση ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη και Βέροια, με τις δυο ομάδες να προέρχονται από ήττες την 13η αγωνιστική και βαθμολογικά να απέχουν η μια από την άλλη μόλις 1 πόντο.

Η Ξάνθη έχει 15 βαθμούς και είναι 10η ενω την αγωνιστική που έφυγε έκανε ακόμα μια ήττα έκπληξη χάνοντας εντός με 0-2 από τον Πλατανιά. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τους Θρακιώτες που σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, έφερε τον κόουτς Λουτσέσκου ένα βήμα από την έξοδο, αν και έλαβε την στήριξη του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου.

Η Βέροια με 14ης είναι στην 12η θέση ενω την προηγούμενη αγωνιστική έχασε δύσκολα εντός από τον Παναθηναϊκό με 0-1. Και εδώ  υπάρχουν τα ίδια προβλήματα με την διοίκηση της ομάδας να σκέφτεται την αλλαγή του Γεωργιάδη και να λέγεται ότι σε αυτό το παιχνίδι παίζει το κεφάλι του.

Το καλό για την Βέροια (και κακό για την Ξάνθη) είναι ότι εκτός έδρας ακόμα παραμένει αήττητη 3-3-0, ενω έχει σκοράρει στα 6 από τα 7 εκτός έδρας παιχνίδια της. Η Ξάνθη πέρα από τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη δεν έχει άλλα σοβαρά προβλήματα και όλοι περιμένουν με ενδιαφέρον την αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα έχει απευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ