Ήττα και αποκλεισμός για την Βασίλισσα της Θράκης από την Λάρισα για το Κύπελλο! (+photos)

Δεν τα κατάφεραν οι Βασίλισσες της Θράκης που γνώρισαν την εντός έδρας ήττα και αποκλεισμό απο την συνέχεια του Κυπέλλου Γυναικών απο την πολύ καλή ομάδα της Λάρισας χάρις σε τέρμα της Φαίδρας Λόγου.

Η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης με την παρουσία αρκετού κόσμου αλλά και του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη, είχε αρκετό ενδιαφέρον με καλό ρυθμό και καλές στιγμές εκατέρωθεν. Με τους φιλοξενούμενους να έχουν ωστόσο την υπεροχή και κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο μέρος το ματς έμεινε στο μηδέν παρά τις καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με της φιλοξενούμενες να απειλούν κατά βάση με προσπάθειες των Χριστοφορίδη και Λόγου ενώ απο πλευράς Ξάνθης δεν βρήκαν στόχο τα σουτ των Μετοικίδου και Βλάχου.

Στην επανάληψη οι “βυσσινί”  έκαναν ότι και οι άντρες της ΑΕΛ απέναντι στην Ξάνθη λίγες μέρες νωρίτερα, και με ωραίο σουτ της Λόγου στο 64′ πήραν το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι και το φινάλε. Έτσι η ομάδα της Λάρισας έφυγε απο την Ξάνθη νικήτρια με 1-0 και πήρε την προκριση για την Β΄φάση του θεσμού, ενώ τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Μπουρντούνη, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Παπατζέλου, Ευθυμιάδου(65′ Παρδή), Λαζαρίδου(Χατζοπούλου), Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Πόρναλη(31′ Μαυρομάτη)

ΑΕΛ 1964(Αχ. Μαστοροδήμος): Νάση, Κούκου, Βοϊκλή, Ρήγα, Γαγάρα, Πουρλιώτη, Σωτηριάδη(80′ Ζαχαράτου), Σιμούλη(74′ Τσία), Χριστοφορίδη, Λόγου, Σαχραζανιάν(57′ Τσούκα)