Οι δηλώσεις Λουτσέσκου και Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Ξάνθης επί του Πανιωνίου

Ικανοποιηνένος απο την γενική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρουσιάστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αντίθεση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη που ήταν απογοητευμένος απο την εμφάνιση της ομάδας του, έπειτα από την επικράτηση με 2-0 της Skoda επί του Πανιωνίου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Ξάνθης ανέφερε αρχικά: “Ένα καλό παιχνίδι, μια καλή νίκη σε ένα παιχνίδι που ελέγχαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν καλοί σκοράραμε δύο γκολ, προσπαθήσαμε να έχουμε ανάλογο ρυθμό και στο δεύτερο, χωρίς να οπισθοχωρήσουμε χωρίς να χάσουμε την κατοχή. Καταφέραμε να το κάνουμε αυτό δημιουργώντας και τρείς καλές στιγμές. Υστερα λογικά καθώς δεν πετύχαμε τρίτο γκολ, οπισθοχωρήσαμε χωρίς να απειληθούμε πεταυχαίνοντας μια πολύ σημαντική νίκη. Διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα άλλα με διαφορετικό αντίπαλο, με την ομάδα να δείχνει πως έχει πολύ καλή νοοτροπία. Και η σειρά των θετικών αποτελεσμάτων μας συνεχίζεται δείχνοντας συνεχώς καλύτερα στοιχεία. ”

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν τραυματίες είπε: “Ειχαμε ένα σκληρο γηπεδο για να προπονούμαστε είναι κατι φυσιολογικο, που θα το ελέγξουμε”

Για την εμφάνιση του Έλτον:  “Δεν εχω να πω κατι, έπαιξε ενα καλο παιχνίδι, έχει καλη ποιότητα, το πρόβλημα του είναι οτι δεν είχε προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, και μέσω πολύ σκληρής ατομικής δουλειάς κατάφερε να κερδίσει την θέση του στην ενδεκάδα σήμερα. Το έχουμε πει αρκετές φορές οτι οι  καινούργιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, το ίδιο συμβαίνει και με τον Νιέτο που οπως βλέπετε σιγά – σιγά προσαρμόζεται στον τρόπο παιχνιδιούτης ομάδας. Δική μου δουλειά είναι να κρίνω μέσα απο την συνεχή δουλειά, καθώς τους ζώ καθημερινά πότε ο κάθε παίκτης είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του”.

Απο την πλευρά του ο Εβρίτης τεχνικός του Πανιωνίου και πρώην της Ξάνθης Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για τη δίκαιη νίκη της, εμείς δεν δικαιούμαστε τίποτα απο το σημερινό παιχνίδι και είναι φυσιολογικό γιατί όταν έχεις όλους τους παίκτες σε κακή μέρα δεν μπορείς να πάρεις κάτι. Το κακό για μας δεν είναι η ήττα αλλά η πολύ κακή εικόνα μας, κυρίως τακτικά καθώς δεν βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια. Χρειάζεται συνεχή δουλειά, το σημερινό αποτέλεσμα νομίζω θα μας κάνει καλό, να προσγειωθούμε και να κοιτάξουμε την συνέχεια”