Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση τεσσάρων κουκουλοφόρων ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος

Θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στην Λάρισα έπεσε το πρωί της Τετάρτης (περίπου στις 9:30) ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος, που ως γνωστόν ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα από την Θράκη και συγκεκριμένα από την ΕΠΣ Ξάνθης τα χρόνια που σπούδαζε στο Πολυτεχνείο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.

Ο διεθνή ρέφερι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας -όπου και νοσηλεύεται- για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έφτασε και περιπολικό. Άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζήλος πρόσφατα είχε βρεθεί στην Ξάνθη να να σφυρίξει την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρολεύους να έχουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του και να προχωρούν σε καταγγελίες. Για αυτόν τον αγώνα ο Γιάννης Τοπούζης, πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης και νυν παρατηρητής, τον παρέπεμψε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ