LIVE από το γήπεδο του ΑΟΞ για το Κύπελλο Ελλάδος: Άρης Αβάτου – Ολυμπιακός 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Ολυμπιακό Πειραιά για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και τον Ολυμπιακό για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωρα 13:50 Το γήπεδο του ΑΟΞ φοράει τα καλά του για να υποδεχθεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας και μαζί δυο ξανθιώτες ποδοσφαιριστές, αφού στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης όσο και ο Γιώργος Ξενιτίδης.

Ωρα 13:54 Μάλιστα ο Άρης Αβάτου σκοπεύει να τιμήσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος πριν την έναρξη του αγώνα. Τον Τόρο θα συνοδεύσουν μάλιστα παιδιά της ακαδημίας Ευστάθιος Τοροσίδης του Άρη Πετεινού, που έχει πάρει το όνομά της από τον πατέρα του Τόρο.

Ωρα 13:58 Γενικά αναμένεται ένα παιχνίδι γιορτή με τον Άρη Αβάτου να έχει ανοίξει τις πύλες του σε όλες τις ακαδημίες της Ξάνθης για να παρακολουθήσουν τα μέλη τους το παιχνίδι δωρεάν ενώ η γενική είσοδος είναι μόλις στα 5 ευρώ.

Ωρα 14:01 Εδώ και τρεις ώρες μάλιστα λειτουργεί εκδοτήριο έξω από το γήπεδο και θα παραμείνει ανοιχτό ως και την έναρξη του αγώνα σε λιγότερο πλέον από μία ώρα.

Ωρα 14:06 Για τον αγώνα αυτόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει ζητήσει εισιτήρια και έτσι όσοι φίλοι των ερυθρολεύκων επιθυμούν θα πρέπει να είναι μαζί με τους Ξανθιώτες σε ένα ματς γιορτή

Ωρα 14:11 Για τον Άρη Αβάτου το ματς είναι γιορτή χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον μετά τις ήττες από Παναχαϊκή και Λεβαδειακό.

Ωρα 14:15 Επίσης ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στους 32 αλλά υπάρχει και το γόητρο αν και αυτό το ματς προσφέρεται για δοκιμές παικτών από την ακαδημία.

Ωρα 14:20 Το κρύο πάντως δεν έχει οδηγήσει σε μεγάλη κινητικότητα στις εξέδρες 40 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα

Ωρα 14:25 Διαιτητής της αναμέτρησης στο γήπεδο του ΑΟΞ είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων) με βοηθούς τους Αθανάσιο Κολοσιώνης και Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας).

Ωρα 14:32 Την ίδια ώρα στον Βόλο η μεγάλη ομάδα τη Ξάνθης θα αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου, μπορείτε να έχετε ενημέρωση για τον αγώνα στο live του ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 14:36 Για τον ομιλο Αβατου και Ολυμπιακού παίζουν αύριο βράδυ στις 19:30 Παναχαϊκή και Λεβαδειακός και μεταξύ τους θα κριθεί η πρόκριση σε αναμέτρηση που ήταν να διευθύνει ο Τζηλος αλλά μετά τον ξυλοδαρμό του θα διαιτητεύσει τελικά ο Κουτσιαύτης. Λεπτομέρειες για το περιστατικό με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:40 Γνωστοποιήθηκε από τον Ολυμπιακό η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ντεμπούτο με τον πρώτη ομάδα στην Ξάνθη για τον Ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη.

Ωρα 14:43 Αναλυτικά η ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Μαρτίνης, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης, Πάρντο, Βρουσάι, Μάνος και Βοΐλης.

Ωρα 14:48 Αμουτζάκης, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Ψεμματάς, Μίλερ, Δόντσος, Σιχλιμοίρης, Σαριγιαννίδης, Γκέκας, Κοτόπουλος οι 11 του Γιώργου Μαραντά για τον Άρη Αβάτου.

Ωρα 14:52 Αποχωρησαν οι δυο ομάδες για τα αποδυτήρια και περιμένουμε πλέον την επίσημη είσοδο με τους διαιτητές.

Ωρα 14:56 Αν και έχει αποκλειστεί από την αποστολή και δεν θα είναι τυπικά στον πάγκο, ο Βασίλης Τοροσίδης είναι εδώ και τώρα με την είσοδο θα τιμηθεί από την ομάδα του Άρη Αβάτου.

Ωρα 14:59 Τωρα η εισοδος των ομάδων και η βράβευση στον Τοροσίδη. Πάμε στο ξεκίνημα.

1′ Εναρξη του αγωνα

6′ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Βοϊλη που βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο Αμουτζάκης μπλόκαρε.

11′ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Σκόρερ ο Μάριος Βρουσάι με σουτ έξω από την περιοχή που καταλήγει στα δίχτυα του Αμουτζάκη. Αρης Αβάτου – Ολυμπιακός 0-1

15′ Μπορεί και να ξεπερνούν πλέον τους 2.000 οι φίλαθλοι που έχουν έρθει στο γήπεδο του ΑΟΞ για να δουν την αναμέτρηση με την προσέλευση να συνεχίζεται

23′ Νέα πολύ καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με τον Μάνο. Κάθετη πάσα του Πάρντο, αλλά ο Μάνο κάνει ένα πολύ άστοχο πλασέ στο τετ-α-τετ με τον Αμουτζάκη

25′ Πρώτη τελική για τους γηπεδούχους του Αρη Αβατου με την κεφαλιά του Δόντσου να καταλήγει στην αγκαλιά του Χουτετσιώτη.

29′ Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μάνος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Αμουτζάκης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έβγαλε σε κόρνερ

30′ Ευκαιρία και στην επόμενη φάση για τον Ολυμπιακό, έπιασε εξαιρετικό γυριστό σουτ ο Πάρντο που περνά μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κυριάκου Αμουτζάκη

35′ Ευκαιρία για το Αβατο. Ο Σαρηγιαννίδης με πλάτη στο τέρμα καταφέρνει να γυρίσει, αλλά το σουτ του είναι αδύναμο και εύκολο για τον Χουτετσιώτη

36′ Καρτα στον Πάρντο για φαουλ στον Σαρηγιαννιδη

38′ Επικίνδυνη σέντρα του Πάρντο από δεξιά, γλιτώνει παρατρίχα το αυτογκόλ ο Άρης Αβάτου

39′ Γκολ ο Ολυμπιακός. Σκόρερ ο Ανδρουτσος. Πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Αμουτζάκη σε σουτ του Πάρντο και με πλασέ έγραψε το Αρης Αβάτου – Ολυμπιακός Πειραιώς 0-2

45′ Γκοοοοοοοοοοοοολ για τον Άρη Αβάτου. Ο Πετρος Σαρηγιαννίδης σκόρερ του ιστορικού τέρματος της ξανθιώτικης ομάδας με κεφαλιά από σεντρα του Γιαννιωτη πρωην επιθετικού ΠΑΣ Γιάννενα και Δόξας Προσκυνητών Σιχλοιμίρη. Αρης Αβατου – Ολυμπιακός 1-2

45+2′ Τέλος του πρώτου 45λεπτου στο γήπεδο του ΑΟΞ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Αρης Αβατου – Ολυμπιακός Πειραιώς 1-2

46′ Εναρξη του β’ ημιχρονου

47′ Αλλαγή για τον Άρη Αβάτου. Βγαίνει ο Κοτόπουλος, μπαίνει ο Ζωσιμίδης

55′ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη Αβάτου. Έξω ο Γκέκας, μέσα Κρασώνης

56′ Ευκαιρια για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Πάρντο από δεξιά. Ο Βρουσάι επιχειρεί ένα ανάποδο ψαλίδι, αλλά δεν βρίσκει την μπάλα.

59′ Ευκαιρία για τον Αρη Αβατου να ισοφαρίσει. Μετά από βαθιά μπαλιά του Σαριγιανίδη, ο Σιχλιμοίρης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Χουτετσιώτη, αλλά κάνει κακό κοντρόλ και κάνει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

64′ Φωνάζουν για πέναλτι στον Δόντσο από σπρώξιμο του Ξενιτίδη αλλα ο Γρατσάνης δείχνει συνεχεια στον αγώνα.

72′ Αλλαγή για τον Άρη Αβάτου. Ο Μελισσόπουλος στη θέση του Σιχλιμοίρη.

73′ Μακρινό σουτ του Ζωσιμίδη η μπαλα αουτ

75′ Κίτρινη στον Κούτρα

76′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάρντο από τα αριστερά  η μπάλα αουτ

77′ Κίτρινη στον Δόντσο

79′ Επειτα από ΄σεντρα του πάρντο η κεφαλιά του Μάνου μέσα από την περιοχή περνά άουτ

80′ Κίτρινη στον Νικολάου

84′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Νεοφυτίδης στη θέση του Βοΐλη.

89′ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μαρίνος στη θέση του Πάρντο.

90’+1 Ο Πέιος στη θέση του Ξενιτίδη για τον Ολυμπιακό

90’+3′ Λήξη αγώνα. Ο Αρης το πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό και αποχαιρετά τον θεσμό του κυπέλλου με ψηλά το κεφαλι. Τελικό αποτέλεσμα Αρης Αβάτου-Ολυμπιακός 1-2