ΕΠΣ Θράκης: Πένταρα στο ρελαντί για τον Πανθρακικό επί του αποδυναμωμένου Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πήρε ο Πανθρακικός που μετά τη νίκη επί της Ελπίδας Σαπών επικράτησε στο ΔΑΚ με 5-0 αρκετά εύκολα την αποδυναμωμένη ομάδα του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων.

Ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος τον πρασινων που έχασαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Στο 21′ από σέντρα του Τσαγκαλιδη ο Γρίβας με σουτ έκανε το 1-0. Στο 23 ο Τσαγκαλιδης έκανε σουτ και η μπάλα βρήκετο χέρι του Χατζόγλου Σερδαρ πάνω στην γραμμή τις εστίας και ο Δρακίδης έδειξε κόκκινη στον παίκτη του Σπάρτακου, με τον ίδιο να ευστοχεί στο πέναλτι κοντρα στην πρωην ομάδα του. Στο 37′ έγινε το 3-0 με ίδιους πρωταγωνιστές με το πρώτο τέρμα οταν ο Τσαγκαλιδης έκανε την σέντρα και ο Γρίβας με το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα διπλασιασε τα τερματα του και αυτός κόντρα στην πρωην ομάδα του επίσης.

Στο δευτερο μερος ο Πανθρακικός εριξε ρυθμό και ο Παύλος Σαμαρας από σέντρα του Γρίβα στο 49′ ξανασκοραρε μετα τις Σαπες κανοντας κάνοντας το 4-0. Στο 55′ ο νεαρός πορτιέρο Νίκος Γεμενετζής πήρε την θέση στα γκολποστ του Πουλακίδα όπως και ο Γιαννακίδης που στο 78′ με πλασέ έκανε το 5-0. Δοκαρι είχε ο Σπάρτακος στο 88′ με τον Χαινάκη σε απ΄ευθειας φαουλ. Αξιοσημειωτο του αγώνα πως πέρα του προπονητή Κώστα Γεμενετζή 6 παίκτες του Πανθρακικού πέρυσι έπαιζαν στον Σπάρτακο οι Τσαγκαλίδης, Μέριτς, Γρίβας, Δερμιτζάκης και Νίκος Γεμενετζής ενω δεν αγωνίστηκεο Θωμάς.

Με αυτήν την νίκη ο Πανθρακικός έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται 4ος 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ίασμο, ενω ο Σπαρτακος έμεινε στους 7.

Διαιτητής ήταν ο Δρακίδης με βοηθούς τους Παναγιωτίδη και Πανταζή.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κ. Γεμενετζής): Πουλακιδας (55′ Γεμενετζής), Τσαγκαλίδης, Παύλου, Χασαν Μεριτς, Ζήκος, Βελη Χασαν, Γρίβας (76′ Γρηγοριάδης), Ξενάκης (55΄Κονομι), Σαμαρας (55′ Γιαννακιδης), Μουρατιδης, Δερμιτζακης

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Κουτρουλός): Παπαδογιωργάκης, Λουκοβιτης (46′ Τσικρης), Χαραλαμπιδης, Δ. Ματζιουνης, Σερδαρ Χατζογλου, Μπουλογεωργος, Μαματζιαν, Κόγιος, Πολ. Ματζιουνης (63′ Κουβαλακης) Εξακοιδης (76′ Παπαοικονόμου), Χαϊνακης