ΕΠΣ Έβρου: Φοβερό μάτς ανάμεσα σε Καστανιές και Ιπποκράτη! Το παραλίγο 4-0 θα γινόταν… 3-4

 

Ένα εκπληκτικό ματς έγινε στις Καστανιές όπου ο Άρδας εαν προηγήθηκε με 3-0 στο ντεμπούτο του τεχνικού διδύμου Γιώργου Πιστίκη και Σωτήρη Ντινούδη ισοφαρίστηκε σε 3-3 από τον Ιποοκράτη που θα μπορούσε να κάνει και την ολική ανατροπή στο φινάλε.

Στο 17′ με πλασέ π αρχηγός Καπετανίδης έκανε το 1-0, με τον Αλμπανίδη στο 28′ να κάνει το 2-0. Ο ιπποκράτης ήταν άτυχος αφού σε ένα τρίλεπτο στο 33′ και 36′ με είχε 2 δοκάρια σε κεφαλιές του Σταθάκη. Και αφού δεν σκόραραν με τον π΄ρωτο τους σκορερ οι γιατροι  στο 38′ σε ανατροπή του Τσιρούδη με πέναλτι ο Καπετανίδης έκανε το 3-0 και λίγο αργότερα σε ανατροπή και πάλι του Τσιρούδη έχασε μεγαλη ευκαιρία αφού στο 43′ αστόχησε στο νέο πέναλτι στελνοντας την μπάλα στο δοκαρι του Στεφανίδη.

Και αφού δεν έγινε το 4-0 οι φιλοξενούμενοι με επική αντεπίθεση έφεραν τα πάνω κατω. Στο 53′ ο Μάζης με ατομική προσπάθεια έκανε το 3-1 και στο 60′ με φάουλ ο ίδιος και πάλι έκανε το 3-2. Ο Σταθακης σκοραρε στο 72′ και αυτή την αγωνιστική ισοφαρίζοντας σε 3-3 με τους γιατρούς στο τελευταίο δεκαλεπτο να μην μπορουν να πετυχουν το 3-4 στο 80′ δσε διπλή προσπάθεια αρχικα σε τετ α τετ του Μάζη και στην συνεχεια με τον Σταθάκη που και αυτος από καλή θέση αστόχησε με τους παίκτες των Καστανέων να πραγματοποιούν ένα πολύ κακο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Πιστίκης Γιώργος): Σωτ. Ντινούδης, Μάτσιος (75′ Νικολαΐδης), Ναζίρης, Χαρισιάδης, Πετράς (53′ Μπαξεβανίδης), Χατζηαγοραστού, Αλμπανίδης, Καστρινός, Τσιρούδης, Καπετανίδης, Κ. Ντινούδης.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης Βασίλης): Αλ. Στεφανίδης, Ηλ. Στεφανίδης, Καρασερίδης, Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι, Κωνσταντινίδης, Κ. Στεφανίδης (80′ Γαλανός), Μάζης, Κατσαμάγκας (46′ Μπουρμάς), Σταθάκης.