Γ’ Εθνική: Τέλος μετά τον Σάκη Παπαράδη (και) ο Μιχάλης Φλώρος από τον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποτελεί, ένα μήνα μετά την απομάκρυνση του Σάκη Παπαράδη, και ο Μιχάλης Φλώρος που είχε διατηρηθεί ως πρώτος προπονητής.

Ο ιστορικός αρχηγός του Εθνικού οδήγησε ως δίδυμο με τον Παπαράδη την ομάδα πέρυσι στην κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣ Έβρου και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από δύο χρόνια που είχε παραμείνει η ομάδα στο τοπικό.

Ωστόσο η πορεία δεν ήταν ικανοποιητική, με αποτέλεσμα μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου ο Εθνικός να είναι εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό.

Ο Φλώρος, που έχει και αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις, είχε απομείνει να παλεύει για ένα μίνι θαύμα αλλά από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, ενημέρωσε τους παίκτες του ότι θα αποχωρήσει και αυτός από την ομάδα.

Η αποχώρηση έρχεται μετά από την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα, που μόνο εκτός προγράμματος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ωστόσο η δεινή βαθμολογική θέση οδηγεί σε εξελίξεις.

Δεδομένου ότι υπάρχει διακοπή λόγω Χριστουγέννων μέχρι την επανέναρξη, η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καλείται να βρει μέσα στις επόμενες μέρες τον αντικαταστάτη του.