Γ’ Εθνική: Eνδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 12η αγωνιστική στο φινάλε του 2018 (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγωνιστική με σπουδαίες αναμετρήσεις στην κορυφή αλλά κυρίως στην ουρά της βαθμολογίας θα είναι η 12η, η προτελευταία του α’ γύρου και τελευταία του 2018, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Αυλαία της αγωνιστικής είχαμε το Σάββατο στην Ξάνθη, όπου στην μάχη παραμονής η Ασπίδα Ξάνθης ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και μείωσε τις ελπίδες της για την σωτηρία. Στο Θρακιώτικο ντέρμπι, ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τις δυο ομάδες να θέλουν θετικό αποτέλεσμα, τους Ξανθιώτες για να καθαρίσουν γρήγορα την παραμονή τους και τους Ροδοπίτες ώστε να παραμείνουν ζωντανοί αν και βρίσκονται ήδη στο -9 από την σωτηρία

Ο Ορφέας Ξανθης που βρίσκεται πλέον στην 7η θέση με 17 βαθμούς έχει μια νίκη στα τελευταία του 6 παιχνίδια. Εντός έδρας έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες και απέναντι σε εναν θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο θέλει το το 4ο του τρίποντο. Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν θα έχει στην αποστολή τον τιμωρημένο Κατρανίτσα και τον τραυματία Τορομανίδη, ενώ επιστρέφει ο Χιντ Ιμέρ και ο Ηλίας Μακράκης. Την αποστολή αποτελούν οι Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Χατζηπαπά, Χασάνογλου, Β. Καραγκιόζης, Γ. Καραγκιόζης, Μπουνταγκίδης, Γ. Μαυρόπουλος, Μουμίνογλου, Πασχαλάκης, Λ. Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ, Ξαντινίδης, Λαζαρίδης και οι νεαροί Ζιγκολάρι, Μακράκης και Χίντ Ιμέρ.

Ο νεανικός ΠΑΟΚ Κοσμίου (7 βαθμοί) που μετρά 5 σερί ήττες φιλοξενεί να κάνει την έκπληξη στην Ξάνθη. Το Κόσμιο και ο προπονητής του Σάββας Αϊβάζης αντιμετωπίζει τέσσερα σημαντικά προβλήματα κυρίως στην άμυνα με τις απουσίες των Ζάγγουλου, Δημοσθένους, Τάτσιου και Φιλιππίδη, ενώ αποχώρησε απο την ομάδα ο Βουλγαρίδης. Εκτός έδρας το Κόσμιο δεν εχει πετύχει τέρμα έχοντας 4 ήττες σε 5 αναμετρήσεις (1-0-4, 0-7 τέρματα) και θέλει να σκοράρει και να επιστρέψει με ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κομοτηνή πριν το φινάλε του 2018. Οι «εκλεκτοί» του Σάββα Αϊβάζη για την αναμέτρηση είναι οι Δεληγιάννης, Κεχαγιάς, Ράπτης, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Τριάντος, Βούλγαρης, Νάνος, Τζατζανάς, Σεϊδάν Μαμούτ, Ταχτσόγλου, Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς, Μαυράκης, Ξενάκης, Καρασιούνας, Γιαννακόπουλος. Ο αγώνας προσφέρεται για στοιχηματισμό, όπου φαβορί εμφανίζονται οι γηπεδούχοι. Η απόδοση του άσου είναι στο 1.29 ενώ αντίθετα η ισοπαλία δίνεται στο 4.75 και το διπλό στο 9.00!

Ο ελλιπής Άρης Αβάτου (18 βαθμοί) ταξιδέυει στο Κιλκίς οπου θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο αλλά αρκετά δυνατό Αλέξανδρο που έχει έναν βαθμό λιγότερο (16 βαθμοί). Ο Άρης εκτός έδρας σε 5 αγώνες έχει 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία με τέρματα 6-6. Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά που θα έχει αρκετές απουσίες αφού θα λείπουν ο τιμωρημένος Ζωσιμίδης, αλλά και οι Ταχτσιδης, Κοτόπουλος, Βαφειάδης, Μπουνταγκίδης και Κριεζής. Η αποστολή αποτελείται από τους Αμουτζάκη, Αθανασίου, Κουτσούμπα, Μίλλερ, Παπαδιώτη, Ψεμματά, Βασιλειάδη, Καλογιάννη, Αλήογλου, Γκέκας, Δόντσο, Ζήνωνος, Κιουμουρτζή, Μιχ. Μελισσόπουλο, Κούτρα, Κρασώνη, Σαρηγιαννίδη και Σιχλιμοίρη. Το παιχνιδι ειναι ισορροπημένο κάτι που φαίνεται και από τα προγνωστικά των εταιριών. Η ισοπαλία στο 3,10, ο άσος στο 2,50 και το διπλό στο 2,70.

Τέλος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (9 βαθμοί) μετά τα 2 σερί εντός έδρας τρίποντα ηττήθηκε στο ντέρμπι παραμονής από την Ασπίδα Ξάνθης και με την ψυχολογία στο ναδίρ υποδέχεται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο Καβάλα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς έναν λιγότερο από τον Νέστο Χρυσούπολης. Η ομάδα του Δερμιτζάκη μετρά 6 σερί νίκες από τις οποίες οι 3 συνεχόμενες εκτός Ανθή Καραγιάννη. Οι Εβρίτες που είναι η χειρότερη ομάδα εκτός έδρας έχοντας σε 6 αγώνες έχουν ισάριθμες ήττες ποντάρουν πολύ στην έδρα τους όπου έχουν 3 νίκες και 2 ήττες με τέρματα 4-4. Ο Μιχάλης Φλώρος δεν θα έχει τον τιμωρημένο Πατσιώρα και τον τραυματία Λυμπέρη, ενώ επιστρέφουν οι Τσαπάνης και Σωτηράκης. Αναλυτικά, την αποστολή του Εθνικού απαρτίζουν οι Αρβανίτης, Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Τσαπάνης, Λίτσιος, Γκουντενούδης, Μαλτέζος, Κούπας, Γκαϊδατζής, Αγοράκης, Σωτηρακης, Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής, Γεωργαντζόπουλος, Πεταλωτής, Κολονέρος, Δεδελούδης, Σιδηρόπουλος. Ο αγώνας έχει ξεκάθαρο φαβορί την φορμαρισμένη Καβάλα παρά το γεγονός πώς οι Εβρίτες προέρχονται από δυο σερί νίκες εντός έδρας. Ο άσος δίνει 11,75, η ισοπαλία 6.00 και τους φιλοξενούμενους μόλις 1,18.

Η επόμενη 13η αγωνιστική (6/1): Απόλλων Παραλιμνίου – ΠΑΟΚ Κοσμίου, Καβάλα – Ασπίδα Ξάνθης, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ορφέας Ξάνθης, Κεραυνός Πέρνης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης, Άρης Αβάτου – Α.Ε. Καλαμπακίου, Πανσερραϊκός – Αλέξανδρος Κιλκίς

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ – 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 16/11, Ώρα 15:00)
Ορφέας Ξάνθης – ΠΑΟ Κοσμίου, Στρατούδης (Έβρου), Καμπερίδης, Καρασαββαΐδης (Καβάλας)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καβάλα, Τσοπουλίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Γκαϊτατζής, Τσακίρης, Χασιώτης (Δράμας)

Α.Ε. Καλαμπακίου – Κεραυνός Πέρνης, Κακουλίδης, Καρακασίδης, Καραγιάννης (Θράκης)

Πανσερραϊκός – Αετός Ορφανού, Παρχαρίδης, Ραβικάλης, Κοτανίδου (Δράμας)

Αλέξανδρος Κιλκίς – Άρης Αβάτου, Σκούτας, Χρυσαΐδης, Τσιρώνας (Χαλκιδικής)

(15/12) Ασπίδα Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου 0-1

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ