Super League: Χωρίς Τριάδη, Στάθη αλλά με Σικαμπάλα η αποστολή του Απόλλωνα απέναντι στον ΑΟΞ! Τέλος από την Ριζούπολη Σάλσες, Γκονζάλες και … Αρβανίτης

Με αντίπαλο την Ξάνθη θα επιχειρήσει την Κυριακή (16/12, 16.00) να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις ο Απόλλων Σμύρνης, ζητώντας βέβαια και την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, λοιπόν, δεν θέλει να μείνει άλλο στις κερδισμένες εντυπώσεις, αλλά κυνηγά και την ουσία, ευελπιστώντας στο τρίποντο εν όψει της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής, που θα της αναπτερώσει τις ελπίδες για την παραμονή.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη σαββατιάτικη (15/12) προπόνηση κι ενώ είχε προηγηθεί αγιασμός, για να προκύψει κατόπιν και η 20άδα, στην οποία δεν είναι παρόντες οι τραυματίες Στάθης και Τριάδης. Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Σικαμπάλα και Κύργιας, έχοντας ξεπεράσει τα δικά τους θέματα τραυματισμών.

Επίσης συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης που είχαν ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα με το «διαζύγιο» με τον Βαγγέλη Μάντζιο και η συνέχεια δόθηκε με τους Μακί Λουίς Σάλσες που ήταν ήδη εκτός πλάνων από την αρχή της σεζόν και με τον Γκονζάλο Γκονζάλες.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Βάσιτς, Οριουέλα, Λούκιτς, Κοντοές, Βάρκας, Βαφέας, Γκίνο, Κύργιας, Τζανετόπουλος, Ναδάλες, Γκαρός, Κονέ, Σικαμπάλα, Ελ Χάλβε, Μπεντινέλι, Ακόστα, Ντεφεντερίκο, ΝτΟύρσο, Zοάο Πέδρο.

Επίσης διοικητικές διαφοροποιήσεις ανέκυψαν στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Κώστας Αρβανίτης αποχώρησε από το Δ.Σ. της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, όπου κατείχε θέση αντιπροέδρου και ταυτόχρονα ήταν ο υπεύθυνος της οργάνωσης των ακαδημιών κάνοντας από την αρχή της σεζόν εξαιρετική δουλειά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε το φινάλε της παρουσίας του στα κοινά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με δημόσια ανάρτησή του την Πέμπτη (13/12) σε σελίδα των ακαδημιών του Απόλλωνα Σμύρνης στο facebook γράφοντας τα ακόλουθα: «Αγαπητοί φίλοι.

Από σήμερα δεν είμαι πλέον στην ΠΑΕ και κάπου εδώ οι δρόμοι μας θα είναι όπως και παλιά, παράλληλοι .

Εύχομαι σε όλους υγεία και πρόοδο και φυσικά ψηλά με τις αξίες της αγαπημένης ομάδας. Οι στόχοι έχουν μπει, τα θεμέλια πιστεύω είναι γερά και καθαρά και η νέα χρονιά βρίσκει την Ακαδημία φρέσκια οραματική και δυναμική.

Θα τα λέμε πια από τις εξέδρες.

Τρεις αιώνες. Δυο πατρίδες. Μια ομάδα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και σε όλες.

Κ. Αρβ…».