ΕΠΣ Θράκης: Το fair play της χρονιάς στην Στρύμη! Τo ευχαριστώ του Νίκου Κυνηγοπουλου προς «Μπάχα» και παίκτες Ιάσμου

 

Παράπονα για το πρώτο τέρμα Μάνου Παγώνη του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου έχουν οι άνθρωποι του Ορφέα Στρύμης από καποια μέλη της διοίκησης των πρωτοπόρων αφού δεν τηρήθηκε το fair play.

Συγκεκριμένα ο επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου αν και υπήρχε πεσμένος αμυντικός του Ορφέα Στρύμης σκόραρε στο 33′ μη τηρώντας το fair play κάνοντας το 0-1, με αποτέλεσμα να υπάρξη ένταση του προπονητή Νίκου Κυνηγόπουλου με ανθρώπους του Ιάσμου που πανηγύρισαν έντονα το τέρμα, με τον Παγώνη να ισχυριζεται πως δεν είδε τον αντίπαλο.

Ωστόσο με οδηγία του Νίκου Μπαχαρίδη οι παίκτες του με την σέντρα άφησαν τους γηπεδούχους να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν στο 34′ κάνοντας ένα σπάνιο fair play, κάτι που είχε γίνει και πριν ένα χρόνο στην ΕΠΣ Θρακης και στον αγώνα του Κοσμίου με την Αναγέννηση Παγουρίων, όταν μετά το γκολ σε πεσμένο τερματοφύλακα, οι γηπεδούχοι άφησαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της Στρύμης Νίκος Κυνηγόπουλος ανέρτησε στο διαδίκτυο: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή (και μόνο) του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για την τήρηση του fair play στο γκολ ισοφάρισης της ομάδος μου. Τέτοιες πράξεις τιμούν τους ίδιους, αλλά και το ποδόσφαιρο που θελουμε να βλέπουμε εντός των αγωνιστικών χώρων. Συγχαρητήρια και στα δικά μου παιδιά,που “πάλεψαν” μέχρι τέλος! Καλες γιορτές σε όλους με υγεία και αγαπη!