Volley League: Ήρθε Κομοτηνή, υπέγραψε και πραγματοποίησε και την πρώτη προπόνηση ο Θάνος Μαρούλης

 

Από το βράδυ της Παρασκευής, όταν είχε ουσιαστικά γίνει γνωστό το επικείμενο τότε διαζύγιο με τον Πάουλο Μπερτασόνι, είχε διαρρεύσει όπως είχε μεταφέρει και το ThrakiSportS ότι ο Θάνος Μαρούλης θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Μάλιστα η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο pregame της αναμέτρησης της ΑΕ Κομοτηνής με τον Παμβοχαϊκό είχε προαναγγείλει την αλλαγή, αναφέροντάς την μάλιστα ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ίσχυε.

Ο Μπερτασόνι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής, την Δευτέρα αναχώρησε για την επιστροφή στην Βραζιλία και παράλληλα ολοκληρώθηκαν τα τυπικά για τον επαναπατρισμό του Μαρούλη, που αγωνιζόταν στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο νέος πασαδόρος της ΑΕ Κομοτηνής έφτασε το πρωί στην πόλη και το απόγευμα έλαβε μέρος στην πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα, έχοντας και την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του, αν και κάποιους τους ξέρει ήδη αρκετά καλά.

Ο 30χρονος Θάνος Μαρούλης έχει άλλωστε αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου και ΑΕΚ ενώ το τελευταίο διάστημα αγωνιζόταν και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Επίσης έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος 8 φορές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή ΘΑΝΟ ΜΑΡΟΥΛΗ.
Ο 30χρονος Πασαδόρος που έχει φορέσει 8 φορές την φανέλα της Εθνικής και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου και ΑΕΚ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην πόλη μας για να ενισχύσει την προσπάθεια μας για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η γαλλική Σεντ Κεντεν.
Καλωσήρθες Θάνο στην ΑΕ Κομοτηνής