Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα αποψινά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων

Ολοκληρώνεται το βράδυ η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στους τέσσερις από τους οκτώ και όπως κάνει πριν από τους αγώνες τo ThrakiSportS, σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο παιχνίδι προβλέψεων ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Για τον Α’ Όμιλο στις 22:00 παίζουν Μονακό – Μπορούσια Ντορτμουντ. Το 89% βλέπει νίκη των Γερμανών, το 7% ισοπαλία και μόλις το 4% νίκη των Μονεγάσκων.

Την ίδια ώρα έχουμε και την αναμέτρηση Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Το 94% βλέπει νίκη των Ισπανών, ένα 5% εκτιμά ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος και μόλις το 1% επικράτηση των Βέλγων.

Για τον Β’ Όμιλο επίσης στις 22:00 κοντράρονται Ιντερ – Αϊντχόβεν. Το 88% προβλέπει νικη των Ιταλών, ένα 9% προβλέπει ισοπαλία και ένα 3% επικράτηση των Ολλανδών.

Την ίδια ώρα έχουμε και τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Τότεναμ. Το 80% βλέπει νικη των Ισπανών, το 12% ισοπαλία και διπλό των αγγλων εκτιμά το 8%.

Για τον Γ’ Όμιλο νωρίς ξανά στις 22:00 έχουμε το ματς Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου – Παρί Σεν Ζερμέν. Το 91% βλέπει διπλό των Γάλλων, 7% ισοπαλία και ένα 2% νίκη των Σέρβων.

Την ίδια ώρα έχουμε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της ημέρας, το Λίβερπουλ – Νάπολι. Το 73% βλέπει άσσο των Αγγλων, το 19% ισοπαλία και ένα 9% επικράτηση των Ιταλών.

Τέλος, για τον Δ’ Όμιλο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 19:55 έχουμε την αναμέτρηση Σάλκε – Λοκομοτίβ Μόσχας. Το 90% βλέπει νίκη των Γερμανών, το 7% ισοπαλία και το 3% επικράτηση των Ρώσων.

Επίσης νωρίτερα από τα άλλα παιχνίδια έχουμε και τον αγώνα ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Πόρτο. Το 69% βλέπει νικη των Πορτογάλων, το 19% ισοπαλία και 12% επικράτηση των γηπεδούχων Τούρκων.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME

 width=