Βόλτα στην Κομοτηνή για τον Ουάρντα – Πόλος έλξης για δεκάδες φιλάθλους η παρουσία του (+photos)

 

Στην Κομοτηνή βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο αιγύπτιος σταρ του ΠΑΟΚ Αμρ Ουαρντα και αμέσως έγινε πόλος έλξης από δεκάδες φίλους του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο του ΠΑΟΚ) για την παρουσία του αυτή.

 width=Άλλωστε βρέθηκε σε κεντρική καφετέρια της πλατείας νωρίς το βράδυ, σε μια μέρα που η κεντρική πλατεία είχε κατακλυστεί από κόσμο για την διεξαγωγή του Santa Run και την συναυλία της Τάμτα. Ευγενικός με όλους, δεν αρνήθηκε σε κανέναν να βγει φωτογραφία μαζί του και περιπλανήθηκε και στα υπόλοιπα μαγαζιά της κεντρικής πλατείας, πριν καταλήξει στο “Καψούλι” για φαγητό (φώτο δεξιά), όπου και πάλι έγινε πόλος έλξης από τους δεκάδες πελάτες αλλά και τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του γνωστού εστιατορίου.

Είναι άγνωστο αν θεωρείται ανησυχητικό για τους ιθύνοντες του δικεφάλου το γεγονος οτι ο 25χρονος εξτρέμ, λίγες ώρες μετά τον αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα, προτίμησε στο ρεπό του να “πεταχτεί” στη Κομοτηνή, η οποία απέχει 3 ώρες από τη Θεσσαλονίκη. Πάντως ο ίδιος δεν έδειξε να κρύβεται, αλλά αντίθετα να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού του κόσμου, έστω και εάν σε φόρουμς οπαδών του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει ήδη να του ασκούν κριτική.

Πάντως ο Ουάρντα έδωσε κανονικά το παρών την Τρίτη στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου, ενώ σε αντίθεση με όσα αναφέρονται σε διάφορα φόρουμς οπαδών του ΠΑΟΚ, όπου γράφουν ότι «ανεβηκε φωτο του Amr στο facebook, σε club στην Κομοτηνη στις 2 η ωρα το πρωι», ότι το πιο πιθανό είναι να μην παραβίασε το ωράριο και απλά η φωτογραφία να είχε τραβηχθεί από την παρουσία του τις προηγούμενες ώρες (μέχρι και τις 11.00 το βράδυ) και απλά να αναρτήθηκε τόσο αργά.

 width=Ο αιγύπτιος ποδοσφαιριστής συνομίλησε με αρκετό κόσμο, φίλους και μη του ΠΑΟΚ, σε απταιστα ελληνικά, κανοντας μάλιστα και πλάκα σε αρειανους που έπιασαν κουβέντα μαζί του. Μαλιστα, σε ερώτημα που δέχθηκε από συνεργάτη του ThrakiSportS για το πως έχει καταφέρει και μιλάει τόσο καλα ελληνικά, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Μοσεν Μεντάτ Ουάρντα, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες που έχει αναδείξει η Αίγυπτος, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε στο ΝΒΑ και στον Παναθηναϊκό και κατά συνέπεια τα ελληνικά δεν του ήταν άγνωστα αν και αγέννητος τότε.

Συνομιλώντας ακόμα με έναν από τους δημοσιογράφους – συνεργάτες του ThrakiSportS σχετικά με το πώς βρέθηκε στη πόλη της Κομοτηνής, απέφυγε να απαντήσει κάτι ξεκάθαρα αλλά είπε χαρακτηριστικά: «Έτσι για βόλτα». Πάντως, σε παοκτζίδικα φόρουμς δεν λείπουν τα σχόλια: «Λίγο μακρυά δε πέφτει η Κομοτηνή; Δηλαδή ο αθεόφοβος πήγε στο ρεπό του από Σαλόνικα στη Κομοτηνή για να κλαμπάρει;».

Υπάρχουν πάντως και οι οπαδοί του δικεφάλου, κυρίως από την Θράκη, που έχουν χαρεί από την παρουσία του Αιγύπτιου σουπερστάρ στην Κομοτηνή και ελπίζουν να έρχεται πιο συχνά στην πόλη, εφόσον αυτό συμβαίνει στο ρεπό του και χωρίς να παραβιάζει τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, όπως φαίνεται ότι συνέβη στην προκειμένη περίπτωση…

 width=