Χωρίς οπαδούς του Ολυμπιακού (και) ο αγώνας Κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ

 

Χωρίς κερκίδα και οπαδούς του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, στο γήπεδο του ΑΟΞ στις 19 Δεκέμβρη.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αποφάσισε, όπως έκανε και στην περίπτωση με την Ξάνθη στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα, να μην ζητήσει εισιτήρια για να μην χρεωθεί τυχόν επεισόδια από πιθανή προβοκάτσια. Σε αντίθεση με την Ξάνθη, ο Άρης Αβάτου κυκλοφορεί κανονικά εισιτήρια για τον αγώνα. Έχουν άλλωστε ήδη εδώ και δυο εβδομάδες τεθεί σε κυκλοφορία με γενική είσοδο 5 ευρώ και την προπώληση να πηγαίνει εντυπωσιακά.

Η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Άρη Αβάτου αναφέρει τα εξής:

Μετά την σημερινή σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης στην οποία παρέστησαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης,της ομάδος του Άρη Αβάτου ο Κος Κοτόπουλος Ιωάννης καθώς και ο Γ.Αρχηγός Κος Μπόσβελης Ιωάννης,εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Ξάνθης ο αντιπρόεδρος Τριάντης Γεώργιος όπως και το μέλος της Δ.Ε.Α.Β.ο Κος Αντρέου Γεώργιος αποφασίσθηκαν τα εξής αφού λάβανε και γνώση την επιστολή της ομάδος του Ολυμπιακού τα κάτωθι τα οποία αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στην ομάδα του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ-Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Α.Ο.Ξάνθης την 19/12/18 και ώρα έναρξης στις 15:00.
1)Δεν θα υπάρξει κερκίδα φιλοξενουμένων αφού η Π.Α.Ε.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν επιθυμεί να έχει φιλάθλους της όπως επίσης κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο με διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδος καθώς και χαρακτηρισμένη κερκίδα φιλοξενούμενων.
2)Για την καλύτερη διευκόλυνση των φιλάθλων οι κάτοχοι εισιτηρίων της θύρας 1 και 4 θα εισέρχονται από την θύρα 1 του γηπέδου.
3)Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για την θύρα 2-3 θα εισέρχονται από την θύρα 3 του γηπέδου.Στην θύρα 3 θα τοποθετηθούν όλες οι ακαδημίες ποδοσφαίρου οι οποίες όπως είναι γνωστό έχουν ενημερωθεί για το τί πρέπει να κάνουν.
Και οι 2 παραπάνω θύρες βρίσκονται επί της οδού Βασσιλήσης Σοφίας όπου θα έχει απαγορευτεί και η κυκλοφορία των οχημάτων.
Οι φίλαθλοι που θα παραβρεθούν στο γήπεδο θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα απο τα εκδοτήρια επί της Βασσιλήσης Σοφίας.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 11¨00 το πρωί ενώ οι θύρες εισόδου θα ανοίξουν στις 13¨00.
Ο χώρος των επισήμων στην κερκίδα 4 θα φιλοξενήσει μόνο προσκεκλημένους καθώς και τα διοικητικά συμβούλια των 2 ομάδων.
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ