ΕΠΣ Έβρου: Διπλό με ανατροπή για τον Έβρο Σουφλίου και μόνος στην πρώτη θέση

 

Κατάθεση ψυχής για τους παίκτες του Πασχάλη Σταματάκη που κατάφεραν με ανατροπή να πάρουν τη νίκη στην έδρα της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της άτυχης Ελένης από το Διδυμότειχο που δολοφονήθηκε την προηγούμενη βδομάδα στην Ρόδο!

Στη δύσκολη έδρα της Άνθειας ο Έβρος Σουφλίου πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 και έμεινε μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς ενώ η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου έπεσε στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς.

Την πρώτη ευκαιρία στο ντέρμπι την είχαν οι γηπεδούχοι στο 5ο λεπτό με τον Κεσσάτη να εκτελεί φάουλ αλλά ο Τογγγουλίδης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 15΄πάλι ο Κεσσάτης προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Έβρου Σουφλίου αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 25′ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Καπανίκας έπιασε την κεφαλιά με τον Τογγουλίδη να διώχνει τη μπάλα που κατέληξε στον Καβατζικιώτη σκοράροντας από κοντά να ανοίγει το σκορ 1-0 βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους.

Η πρώτη φορά που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν να απειλήσουν ήταν με τον Γιαννόπουλο στο 62′ που από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Τα κατάφερε όμως λίγο αργότερα όταν στο 66ο λεπτό δέχτηκε μία πάσα, αποφεύγοντας έξυπνα δύο παίκτες, πέρασε μέσα στην περιοχή, πλάσαρε υποδειγματικά τον Χαραλαμπίδη και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 69′ η Ένωση προσπάθησε να σκοράρει εκ νέου με κεφαλιά του Καπανίκα αλλά ο εκπληκτικός Τογγουλίδης απόκρουσε τη μπάλα. Ο Έβρος Σουφλίου απείλησε με μια σέντρα του και τη μπάλα να παίρνει Στο 82′ μετά το ανάποδο ψαλίδι του Γιαννόπουλου η μπάλα ήρθε στην μεγάλη περιοχή και στρώθηκε στον  «Τσιρίλο» όπου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαραλαμπίδη κάνοντας το 2-1.

Καλή η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου και των βοηθών του Διαμαντή, Κωνσταντάκη.

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Τόλης Μπίτσιος-Σωτήρης Κυλιτζίδης): Χαραλαμπίδης, Κολγέγκα, Σουλακάκης, Σίσκος, Κεσσάτης (89′ Κλαρούδας), Πατσιώρας, Σιβούδης (51′ λ.τ. Πεχλιβανίδης), Κωνσταντάκης, Καβατζικιώτης, Παναγιωτόπουλος (75′ Σταμπουλίδης), Καπανίκας (70′ Απότας).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Πασχάλης Σταματάκης): Τογγουλίδης, Θάνος, Πετκίδης, Μπετζέκας, Μπάμνιος (c), Μιχούδης (35′ λ.τ. Κρικελάς), Τσομπανούδης «Τσιρίλο» (90′ Σιούης), Κουτσούλας (72′ Πρεπούδης), Παγωνίδης, Γιαννόπουλος, Τσιουμπανούδης (56′ Ίνδος).