Γ’ Εθνική: Δήλωση μετάνοιας από τον Σάββα Αϊβάζη με κατηγορίες για αλλοίωση αποτελέσματος

 

Σε δήλωση μετάνοιας προχώρησε την Δευτέρα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κοσμίου Σάββας Αϊβάζης απέναντι στον βοηθό διαιτητή αλλά και στους φιλάθλους και ιδίως τα μικρά παιδιά, σε σχέση με την συμπεριφορά του.

Ο προπονητής των πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης τονίζει ότι όλα συνέβησαν επάνω στην ένταση της στιγμής, αλλά διευκρινίζει ότι αυτή η συγνώμη δεν δίνει άφεση αμαρτιών στην διαιτητική τριπλέτα που όπως υποστηρίζει αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης.

Η δήλωση του Σάββα Αϊβάζη για την στιγμή της αποβολής του από τον πάγκο της ομάδας, όπως αναρτήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook, έχει ως εξής:
«Έχοντας πλέον καθαρό μυαλό μετά τα όσα συνέβησαν χθες στην αναμέτρηση κόντρα στον Νέστο, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη πρωτίστως από τον α’ βοηθό για την ατυχή ενέργεια μου, η οποία έγινε πάνω στην ένταση του παιχνιδιού. Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους και ιδίως τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο ΔΑΚ, όμως όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως δεν έχω προχωρήσει ΠΟΤΕ στο παρελθόν σε αντίστοιχη ενέργεια. Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν αλλάζουν την χθεσινή πολύ κακή διαιτησία, η οποία αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα.»