Ως ΠΑΕ που πούλησε τις μετοχές και έγινε ο ιδιοκτήτης της αχυράνθρωπος κατηγορεί (και) την Ξάνθη ο Κούγιας

 

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε στο ημίχρονο του ΠΑΟΚ – ΑΕΛ η ομάδα της Λάρισας, κοινώς ο Αλέξης Κούγιας, αφήνοντας σαφέστατη υπόνοια ότι η Ξάνθη όπως και άλλες ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννενα έχουν πουληθεί και στην πραγματικότητα είναι αχυράνθρωπος ο Χρήστος Πανόπουλος.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγη ώρα αφότου άφησε παρόμοιες υπόνοιες ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς. Ο Κούγιας στο πρόσφατο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι κάτι αντίστοιχο του είχε αναφέρει ο Γ. Παπαδόπουλος, στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη, αλλά δεν τον πίστεψε τελικα. Τελικά επαναλαμβάνει εμμέσως πλην σαφώς τις τότε καταγγελίες.

Η ανακοίνωση Κούγια στο ημίχρονο του ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (που είναι στο σκορ 1-1 με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με αμφισβητούμενο πέναλτι του Πρίγιοβιτς και να μένει και με δέκα παίκτες):

Κύριοι, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, με Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ανεξάρτητη, χωρίς δανεικούς και ο ιδιοκτήτης της βγάζει το ψωμί του τίμια μέσα από την επιστήμη του 45 χρόνια.
Γι αυτό ούτε χρειάζεται να πουλήσει τις μετοχές της ΑΕΛ κρυφά και να γίνει αχυράνθρωπος, ούτε να στήνει παιχνίδια για να εξοικονομεί τα χρήματα για τον προϋπολογισμό της ΑΕΛ.
Γι αυτό κύριοι της ΚΕΔ να σέβεστε την ομάδα μας, την ιστορία της και τον κόσμο μας.
Εάν αυτό που κάνουν οι Κοτσάνης και Κωνσταντίνου σε κάθε φάση, που δίνουν όλα τα φάουλ ανάποδα και την μπάλα συνεχώς στον ΠΑΟΚ, εάν δεν αποβάλλεται ρε Κοτσάνη ο Κρέσπο, που μπροστά σου δίνει αγκωνιά στο στομάχι του Γκόικοβιτς και μετά τραυματίζει μπροστά στα μάτια σου τον Μπαργκάν με καρατιά χωρίς να πάρει ούτε κίτρινη, εάν ο Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα είναι επόπτης Super League κι έχει δώσει 5 ανάποδες υποδείξεις στα 2 μέτρα μπροστά του, τότε να πουλήσει και ο κ. Κούγιας τις μετοχές του κρυφά για να δούμε άσπρη μέρα.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε κάθε φάση με την ανοχή σου Κοτσάνη κάνουν εγκληματικά φάουλ και δεν παίρνουν ούτε κάρτα και πήραν 2 ανύπαρκτες κάρτες, την πρώτη ο Καρανίκας και την άλλη ο Ακόστα, κι έτσι αποβλήθηκε ο Καρανίκας και θα παίξουμε για άλλο ένα παιχνίδι με παίκτη λιγότερο για τουλάχιστον ένα ημίχρονο.
Να γίνουμε κι εμείς ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη, Κέρκυρα, Πλατανιάς και η Βέροια των προηγουμένων χρόνων, γιατί απ’ ότι καταλαβαίνουμε άσπρη μέρα δεν θα δούμε.
Δυστυχώς η σημερινή εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μαύρη- κατάμαυρη σαν το χρώμα της φανέλας του ΠΑΟΚ.
Καληνύχτα σας κύριοι.
Ζήτω ο Περέιρα.
Ζήτω οι ξένοι διαιτητές.
Ζήτω ο Τριτσώνης.
Ζήτω ο τίμιος Καλύβας.
Και καλές γιορτές…
Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο!
Εμείς από δω και πέρα θέλουμε διαιτητή τον Λάκη Γαβαλά.

Ακολούθησε δευτερη ανακοίνωση που αναφέρει:
Ρε Κοτσάνη ντροπή!
Μπροστά σου ο Μαουρίτσιο ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο του Ντέλετιτς.
Εάν δεν θέλεις να βγάλεις κίτρινη ή κόκκινη, βγάλε μια φούξια…
Μια πορτοκαλί..
Τι έγινε ρε Κοτσάνη;
Τι κάνει ο Μάτος στον Μιλοσάβλιεβιτς μπροστά στα μάτια σου;
Θα αγριέψει ο Λάκης Γαβαλάς, πρόσεχε!
Μπράβο ρε Κοτσάνη, μας έβαλες στο τέρμα, κι έρχονται και εκλογές…

Λίγο αργότερα είχαμε και τρίτη ανακοίνωση:
Γεια σου Λουτσέσκου προπονητάρα με τα συστήματα σου και με τους παικταράδες σου!