Γ’ Εθνική: Με τον Γκουτσίδη να αλλάζει την ροή του αγώνα ο Νέστος πέρασε και από την Κομοτηνή! Παράπονα το Κόσμιο

 

Δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία ο ουραγός ΠΑΟΚ Κοσμίου καθώς γνώρισε την 3η σερί ήττα στο ΔΑΚ και την 5η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα από τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης με 0-3 που με τον Κομοτηναίο Γιώργο Γκουτσίδη πρωταγωνιστή να έρχεται από τον πάγκο στο 53΄ να δημιουργεί και τα τρια γκολ της ομάδας του.

Ο Νέστος ξεκίνησε καλά και στο 6′ είχε μια καλή κεφαλιά με τον Μκρτσιαν που πέρασε αουτ, ενώ στο 9′ σε σέντρα του Μαϊντάνου το ψαλιδάκι του Παρούτση μπλόκαρε ο Δεληγιάννης. Το Κόσμιο στο 15′ είχε ένα καλό σουτ με τον Τριαντό, ενώ άουτ πέρασε και το φαουλ στο 22′ του Μελισσόπουλου για τους Καβαλιώτες. Στο 31′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ αλλά ο Νάνος έστειλε την μπάλα με κεφάλια λίγο άουτ από το δοκάρι του Αθανασίου, ενώ και στο 37′ το φάουλ του Μαυράκη πέρασε άουτ με το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Νέστος ήταν καλύτερος και αφού ένα σουτ του Νίκου Μελισσόπουλου στο 48′ πέρασε μόλις άουτ, η είσοδος του Γκουτσίδη στο 53′ άλλαξε το ματς. Στο 59′ σε μια φάση που ξεσήκωσε τον πάγκο των γηπεδούχων που ζήτησαν οφ σαιντ, σε σέντρα του Γκουτσίδη ο Μπέλιτς με προβολή έκανε το 0-1 και την αποβολή του Σάββα Αιβάζη από τον διαιτητη Κεφίλη. Ο Μπέλιτς στο 63′ μετά από μια ενέργεια πέρασε όλη την άμυνα του Κοσμίου αλλά σουταρε αουτ, με τους γηπεδούχους να ζητούν στο 72′ χεέρι σε αμυντικό του Νέστου. Στο 81′ σε αντεπίθεση του Νέστου ο Γκουτσίδης σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δεληγιάννη και στο… ριμπάουντ ο Καθάριος με σουτ έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 έγινε στο 89′ όταν σε σέντρα του Γκουτσιδη με μονοκόματο σούτ ο αρχηγός Μικρτσιάν σκόραρε και αυτός με τον Νέστο να παραμενει αήττητος στην κορυφή.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία των εβριτών Κεφίλη και Τερζόπουλου και Κυριαζή για τους γηπεδούχους.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τάτσιος (35′ Λεβεντέλλης), Τριάντος, Πλασταράς, Ταχτσόγλου (83′ Βουλγαρίδης), Στοΐνοβιτς, Τζατζανάς (73′ Καρασιούνας), Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Μαυράκης (64′ Χατζητουλούσης).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Καθάριος, Μαϊντάνος (86′ Τσελέπης), Χούτσινετς, Μκρτσιάν, Ευθυμιάδης, Παρουτσής (53′ Γκουτσίδης), Τζαμπέγια (53′ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος (77′ Περσίδης), Μπέλιτς.