Γ’ Εθνική: Ανέστησε τον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου ο ελλιπής Ορφέας Ξάνθης

 

Δεν τα κατάφερε ο ελλειπής Ορφέας Ξάνθης στο Παραλίμνιο και ηττήθηκε με 3-1 από τον Απόλλωνα που καιγόταν για την νίκη και είχε πρωταγωνιστή τον πρώην επιθετικό του Έβρου Σουφλίου και Πανθρακικού Μπάμπη Ζυγκερίδη με 3-1.

Ο Απόλλωνας σύμφωνα με το serres sport news μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα από νωρίς, χωρίς όμως να χάσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο. Η εδαφική υπέροχη της Σερραϊκής ομάδας, καρποφόρησε στο 18′ όταν ο Λιάρας με ωραία ατομική προσπάθεια νίκησε τον τερματοφύλακα Ρούφο και άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι απέιλησαν με τον Ζυγκερίδη λίγο αργότερα, ωστόσο έκανε λάθος κοντρόλ με το στήθος, μπροστά από τον Ρούφο και δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως θα ήθελε με τις δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Παύλου Δημητρίου ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν με το ξεκίνημα να σημειώσουν αλλά δυο γκολ με τον Ζυγκερίδη στο 54’ και το 61’ δίνοντας έτσι διαστάσεις στην νίκη τους. Ο Ορφέας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 3-1 στο 69′ με τον Γιάννη Καραγκιόζη και από εκεί και πέρα αρκέστηκε σε μια φλύαρη υπέροχη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφέας που έπεσε 7ος με 17 βαθμούς και έχει μια νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια υποδέχεται τον ουραγό ΠΑΟΚ Κοσμίου, ενώ το Παραλίμνιο που έφτασε τους 14 βαθμούς ταξιδεύει στην Ξάνθη να αντιμετωπίσει σε έναν κρίσιμο αγώνα την τοπική Ασπίδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Γουναρίδης, Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερετζιώτης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Δέντσας, Ζυγκερίδης, Β. Καριοφύλλης, Λαζαρίδης.

ΟΡΦΕΑΣ (Χατζημεστής): Ρούφος, Χακη Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μπουνταγκίδης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Πασχαλάκης, Ξαντινίδης, Χαλήλ Ιμπραμ Τανζού, Γ. Καραγκιόζης