LIVE λεπτό προς λεπτό η τελευταία αγωνιστική στο πρώτου γύρου στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρωτου γύρου του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα έξι παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Στο πρόγραμμα οι πρωτοπόρο έχεουν θεωρητικά εύκολες αποστολές. Ο Μέγας Αλεξανδρος Ιάσμου υποδέχεται τον ουραγό Ορφέα Ξυλαγανής, ενώ η δεύτερη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου υποδέχεται την σε κακή κατάσταση Βιστωνίδα Κοπτερού.

Σημαντικό παιχνίδι στο ΔΑΚ οπου ο Πανθρακικος στο ντερμπι της αγωνιστικής υποδέχεται την φορμαρισμένη Ελπίδα Σαπών που θέλει την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, ενώ ο Σώστης υποδέχεται την Στρύμη. Τέλος στα δυο εναπομεινοντα παιχνίδια οι Προσκυνητές υποδέχονται τα Παγούρια και η Γρατινή τον αποδυναμωμένο Σπάρτακο Αγ. Θεοδωρων.

Προγραμματισμένη έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Σάββατο 8/12, Ώρα 15:00, LIVE ThrakiSportS)

Δόξα Γρατινής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 5-0 (28′ Καμζέλας, 40′ Ρούντος, 54′,61′, 90′ Μορφακίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πανθρακικός – Ελπίδα Σαπών 1-0 (8′ Μουρατιδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Βιστωνίδα Κοπτερού 3-0 (33′ Βάσκος, 87′ Βάσκος, 90′ Λεφής) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δόξα Σώστη – Ορφέας Στρύμης 2-1 (73′ Παπαδόπουλος, 77′ Στριγκώνης – 33′ Παπάς) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δόξα Προσκυνητών – Αναγέννηση Παγουρίων 1-3 (78′ πεν. Ταβασίδης- 40′ Νταλάκος, 55′ Κωνσταντης, 87′ Χουσείν) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Ξυλαγανής 5-1 (29′ Δραγανίδης, 55′ Παγώνης, 70′ Γιαννακιτσίδης, 75′ πεν. Κάρδαρης, 90′ Παγώνης – 7′ Γεωργιάδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ