Γ’ Εθνική: Δίκαια ισοπαλία ανάμεσα σε Άρη Αβάτου και Αετό Ορφανού

 

Σε έναν μέτριο αγώνα στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Άρης Αβάτου έμεινε στο μηδέν με τον Αετό Ορφανού σε παιχνίδι που άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο μέρος είχαμε λιγοστές φάσεις με τον Πάρη Κοτόπουλο ώστοσο μετά από δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στο 38′ στο οριζόντιο δοκάρι του Κυφωνίδη με τον Δραμινό πορτιέρο να είναι τυχερός σε αυτήν την φάση και τον Ξανθιώτη επιθετικό άτυχο αφού τραυματίστηκε στις αρχές του β΄μερους στο 55′.

Στο δεύτερο ημιχρόνιο οι Καβαλιώτες του Δημήτρη Σίτσα μπήκαν αποφασισμένοι για μια ακόμη νίκη και στο 58′ είχαν ένα καλό φάουλ με τον Καραγιαννίδη που ανάγκασε τον Αμουτζάκη σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ. Στο 60′ ο πρώην φορ του ΑΟΞ Φώτης Δουμάνης είχε ένα καλό σουτ του που πέρασε μόλις αουτ, με τον Αετό στο 65′ να μένει με 10 πάικτες.

Ο αρχηγός Καραγιαννίδης έκανε σκλήρο φάουλ στον Ψεμματά με τον Πουλικίδη να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Άρης που δεν άφησε τον πρώτο σκορερ του πρωταθλήματος Γιώργο Παυλίδη να μπει στον αγώνα, εκμεταλλέυτηκε το πλεονέκτημά που είχε και απείλησε με σουτ του Κρασώνη στο 73′ αλλά και λίγο αργότερα σε κεφαλιές των Δόντσου και Γκέκα στο 79 και στο 86′ χωρίς να καταφέρουν να ανησυχήσουν τον Κυφωνίδη (φώτο xanthi-sport).

Έτσι ο Αετός που αγωνίστηκε χωρίς τον Μουδούρογλου εφτασε τους 21 βαθμούς και ο Άρης Αβάτου με την δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία τους 18 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης ταξιδεύει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τον Αλέξανδρο. Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο Πουλικίδης της ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τους Γκιόση και Δημητριάδη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μίλλερ, Κοτόπουλος (55′ Γκέκας), Δόντσος, Ζωσιμίδης (88′ Ζήνωνος), Κρασώνης, Σαρηγιαννίδης (74′ Σιχλιμοίρης).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Ν. Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Δαγκούλης (58′ Σαββατιανός), Γ. Παυλίδης (92′ Προβατίδης), Δουμάνης, Κωνσταντίνου (73′ Μήττας).