Με ευθύνη του Ολυμπιακού δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής στα Πηγάδια

 

Αρνητικός στο να πάρει εισιτήρια για τους φιλάθλους του για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη ήταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, γεγονός που πλέον αναδεικνύεται από αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Παρότι οι γηπεδούχοι ήταν πρόθυμοι τόσο στο να δώσουν εισιτήρια, όσο και στο να παραχωρήσουν ξεχωριστή εξέδρα (το «πέταλο» στο γήπεδο των Πηγαδίων) για τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων», που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός ήταν αρνητικός και στις δύο προτάσεις, υποστηρίζοντας ότι σε περίπτωση επεισοδίων θα υπάρξει τιμωρία της ομάδας.

«Η στάση του Ολυμπιακού προκάλεσε την αντίδραση της Ξάνθης η οποία υποστήριξε ότι σε περίπτωση που απαγορευθεί τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού, υπάρχει ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων από φιλάθλους που θα πλησιάσουν το γήπεδο θα θέλουν να μπουν σε αυτό αλλά λόγω της απαγόρευσης δεν θα μπορέσουν και πιθανόν να δημιουργηθούν επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις», σχολιάζει το sdna.

«Τελικά μετά την άρνηση του Ολυμπιακού η εισήγηση της αστυνομίας προς τον υφυπουργό Αθλητισμού θα είναι να απαγορευθεί η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Ξάνθη», προσθέτει η ιστοσελίδα. Επιπλέον, εφόσον διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αυτά δεν θα βρεθούν τελικά σε φίλους του Ολυμπιακού με κίνdυνο να προκληθούν εντάσεις μέσα στην ξανθιώτικη εξέδρα.

Όλα αυτά προφανώς έχουν καθυστερήσει και την όποια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη για το αν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα ή αν θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι φίλαθλοι που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, όπως έχει επισημάνει εδώ και αρκετές μέρες το ThrakiSportS. Όλα πάντως δείχνουν ότι με ευθύνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφενός οι δικοί του φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να δουν την ομάδα τους, αφετέρου θα στερηθούν όπως φαίνεται αυτού του δικαιώματος και οι Ξανθιώτες που δεν έχουν φροντίσει να πάρουν διαρκείας.