CEV Cup: Χαρμολύπη για τους Θρακιώτες! Πέρασε στους 16 ο Ολυμπιακός, αποκλείστηκε από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Πανηγυρική πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Cup ανδρών πήρε ο Ολυμπιακός καθώς νίκησε και στην Λευκορωσία τη μαχητική Σαχτόρ Σολιγκόρσκ με 3-2 σετ σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που αποχαιρέτησε πρόωρα την Ευρώπη παράτην νίκη με 3-2 επί της πολωνική Όλστιν.

Ο δικέφαλος ήθελε νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και έκανε καλό ξεκίνημα κατακτώντας το 1ο σετ. Από εκεί και πέρα έχασε το 2ο και το 3ο σετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του CEV Cup και κατάφερε να πάρει τη νίκη της τιμής με 3-2 σετ και πλέον στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις. O Δημήτρης Τζούριτς ήταν ανέτοιμος, αγωνίστηκε αλλαγή στα δύο πρώτα σετ και βασικός μόνο στο 3ο σετ και συνολικά σημείωσε 5 πόντους, ενω 7 είχε ο Γκορτσιανουκ ενω καλός ήταν ο Κωνσταντινίδης.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός που συνεχίζει στην διοργάνωση θα αντιμετωπίσει την τουρκική ΒBSK που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ στο «χρυσό» σετ από τον β΄γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνα θα γίνει 19 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη και ο επαναληπτικός στο Μελίνα Μερκούρη στις 16 Ιανουαρίου. Ως αλλαγές οι Εβρίτες με τον Κουμεντάκη να έχει 5 πόντους, ο Ανδρεάδης 2 και ο Δαρίδης 43% υποδοχή.