«Η φωνή των φοιτητών από την Κομοτηνή ήταν πολύ δυνατή και ακούστηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού στην Αθήνα»

 

«Η φωνή των φοιτητών από την Κομοτηνή ήταν πολύ δυνατή και ακούστηκε από τον υφυπουργό Αθλητισμού στην Αθήνα». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η κοσμήτορας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ελένη Δούδα, σχολιάζοντας την αλλαγή στάσης του Γιώργου Βασιλειάδη απέναντι στους εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας του αθλητισμού.

Μετά την συνάντηση της Δευτέρας με τον υφυπουργό Αθλητισμού αλλά και με τον υπουργό Παιδείας, οι Κοσμήτορες των τεσσάρων Σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού εξέδωσαν κοινή (συγκρατημένη όπως γίνεται αντιληπτό) ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

«Τη Δευτέρα 3/12/2018 οι Κοσμήτορες των τεσσάρων Σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της χώρας συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού άκουσε τις προτάσεις των Κοσμητόρων και δήλωσε, χωρίς να είναι συγκεκριμένος, ότι θα κάνει ανάλογες βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό.
Ο Υπουργός Παιδείας υποσχέθηκε ότι θα συνεννοηθεί με τον κ. Βασιλειάδη για θέματα που αφορούν στον τομέα της Παιδείας, όπως η παιδαγωγική επάρκεια και η πιστοποίηση των προγραμμάτων σπουδών.
Και οι δύο δεσμεύτηκαν ότι θα είναι σε επαφή με τους Κοσμήτορες για βελτιώσεις που θα γίνουν στο νομοσχέδιο.»