Η συγκίνηση των Μπαρμπούδη, Βλασακίδη για τη συνάντηση μετά από 25 χρόνια με τον “δάσκαλο” τους στην Ορεστιάδα (+photo)

 

Για τους δυο παλαίμαχους βολεϊμπολίστες του ιστορικού Α.Ο. Ορεστιάδας, οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν και η συγκίνηση ήταν φανερή αφού μετά από 25 χρόνια συνάντησαν τον “δάσκαλο” τους, τον πρώην Ομοσπονδιακό του προπονητή Τάκη Καβαλιεράκη, που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην πόλη της Ορεστιάδας.

Ο Καβαλιεράκης είναι πλέον ταμίας της ΕΟΠΕ, της Ομοσπονδίας του βόλεϊ. Επισκέφθηκε την Ορεστιάδα μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο, τον διευθυντή Περικλή Μπακοδήμο και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Παναγιώτη Λακασά και Γιώργο Μπακοδήμο, με αφορμή την διεξαγωγή συγκεντρωτικών προπονήσεων των κλιμακίων των προεθνικών ομάδων.

Φυσικά, οι δύο πρώην άσοι της ομάδας του ΑΟΟ δεν έχασαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» και να θυμηθούν τα παλιά και τον ευχαρίστησαν για όσα τους έμαθε ότι και αυτοί ήταν στα εθνικά μας συγκροτήματα.

Φωτογραφήθηκαν μαζί του, ενώ ο Μπαρμπούδης ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συνοδευόμενη από το σχόλιο: “Με τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή μετά από 25 χρόνια!Ευχαριστούμε Καβαλιεράκη Τάκη γι’αυτά που μας έμαθες και μας καθοδήγησαν μέχρι σήμερα στην ζωή μας”!

Μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία όταν ο ίδιος με τον Βλασακίδη ήταν μέλη των… μικρών εθνικών ομάδων και είχαν προπονητή τον Τάκη Καβαλιεράκη, η οποία είναι από αγώνες στο Ισραήλ πριν από 24 χρόνια.

 width=