Προπονητής στη νεοσύστατη Εθνική Ομάδα Γυναικών της ΕΛ.ΑΣ. αναλαμβάνει ο Απόστολος Κουτρουλός

 

Προπονητής στη νεοσύστατη Εθνική Ομάδα Γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας αναλαμβάνει ο ξανθιώτης τεχνικός Απόστολος Κουτρουλός.

Ο Απόστολος Κουτρουλός είναι ο εμπενσυτής και υπεύθυνος αγωνιστικής λειτουργίας της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Βασίλισσα της Θράκης, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είναι και ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ανακοίνωση της Βασίλισσας της Θράκης έχει ως εξής:
«Μια ακόμη πρόκληση αλλά και συνάμα μεγάλη τιμή και ευθύνη αναλαμβάνει από σήμερα, ο Ξανθιώτης προπονητής ποδοσφαίρου και πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, Απόστολος Κουτρουλός. Με μία πολύ σημαντική εμπειρία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου ως προπονητής επί 4ετία της Βασίλισσας της Θράκης και νυν Υπεύθυνος Αγωνιστικής Λειτουργίας της ξανθιώτικης ομάδας, κατόπιν πρότασης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας αναλαμβάνει να συγκροτήσει την Εθνική Αντιπροσωπευτική μας ομάδα.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας αναφέρει:
Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας, επιχειρεί να συγκροτήσει την Εθνική Αντιπροσωπευτική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών, η οποία θα αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες που υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό την εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους μιας ανταγωνιστικής αντιπροσωπευτικής ομάδας, η οποία και θα εκπροσωπήσει την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδας σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο. Στόχο έχει την πρόκριση και εκπροσώπηση της Ελληνικής Αστυνομίας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αστυνομικών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15-20 Ιουνίου 2020 Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας. Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί κατόπιν κλήρωσης των χωρών που θα δηλώσουν συμμετοχή τους πρώτους μήνες του 2019.
Κατόπιν τούτου, καλούνται όλες οι ενδιαφερόμενες αθλήτριες ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες υπηρετούν στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αντιπροσωπευτική μας ομάδα, να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τους κ.κ. Κουτρουλό Απόστολο-Προπονητής Ομάδας (τηλ. 6945556534) και Μανούρα Νικόλαο-Μέλος Δ.Σ. Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας (τηλ. 6976366201)»