Από τα γήπεδα της Ροδόπης μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας σε Μουντιάλ η Χρύσα Κουρομπίλια

Μία ακόμα σημαντική διάκριση πέτυχε η Χρύσα Κουρομπύλια, καθώς θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Το όνομά της βρίσκεται στη λίστα, που δημοσίευσε η FIFA, ανάμεσα στα 48 των βοηθών διαιτητών, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Το Μουντιάλ Γυναικών θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 7 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου. Αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι και στο φετινό Μουντιάλ Ανδρών της Ρωσίας δεν είχαμε έλληνα εκπρόσωπο, αφού αφενός δεν εξασφάλισε πρόκριση η Εθνική Ομάδα και αφετέρου δεν υπήρξε συμμετοχή και από κάποιον διαιτητή, μιλάμε για τη μοναδική εκπρόσωπο της Ελλάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο την τελευταία τετραετία.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η επόπτρια του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από τα γήπεδα της Θράκης και πιο συγκεκριμένα της Ροδόπης αρχικά ως παίκτρια της Ροδόπης ’87 την περίοδο που ήταν φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ αλλά στην συνέχεια και ως διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης, τον περασμένο Αύγουστο είχε συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών Κ20, που επίσης διεξήχθη στη Γαλλία.

Όπως φαίνεται, πέρασε με επιτυχία το συγκεκριμένο τεστ και πλέον θα συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου γυναικών. Άλλωστε, πρόκειται για μία ρέφερι, η οποία βρίσκεται στον πίνακα της Super League από το 2010, είναι διεθνής σε επίπεδο ανδρών και είχε λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

 width=