Super League: Στο μωράκι του αφιέρωσε το πρώτο τέρμα της καριέρας του ο Γιάννης Ποτουρίδης

 

Έπρεπε να γίνει πατέρας και να περάσουν 105 παιχνίδια και 9.052 λεπτά στην Super League ώστε ο αμυντικός του ΟΦΗ και για μια διετία του Πανθρακικού να σημειώσει το πρώτο τέρμα στην καριέρα του.

Ήταν το 54′ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ηπειρό όταν ο Πλατέλλας σε εκτέλεση φάουλ πάτησε για τον Ποτουρίδη και αυτός με φαλτσαριστό σουτ από το όριο της περιοχής (και την μπάλα να κοντράρει παίρνοντας ύψος), νίκησε τον Βελλίδη δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο το γκολ αυτό δεν έδωσε την νίκη στον ΟΦΗ που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, αφού σκόραρε και ο Κλαους Αθανασιάδης, σκόραρε για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2016 και αφού ακολούθησαν 32 παιχνίδια ανομβρίας στην Super League.

Ο 26χρονος Ποτουρίδης στα τέλη Αυγούστου απέκτησε μια όμορφη κορούλα και φυσικά της το αφιέρωσε. Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Πλατανιά, Νοβάρα, Πανθρακικό (57 συμμετοχές), Λάρισα. Αργότερα αγωνίστηκε για 6 μήνες αγωνίστηκε στην Πολωνία. Από το καλοκαίρι του 2017 είναι παίκτης του ΟΦΗ, ενώ φετος στην 11η συμμετοχή του σκόραρε το πρώτο τέρμα της καριέρας του αφού και πέρυσι δεν σκόραρε στην Football League.