ΕΠΣ Θράκης: Ολοκληρώνεται με τέσσερα παιχνίδια η φάση των ομίλων! Το αναλυτικό πρόγραμμα

 

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη η αγωνιστική δράση και στους δύο τελευταίους ομίλους του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης με τρία εισιτήρια να διακυβεύονται, αφού μόλις ένα έχει ξεκαθαρίσει μαθηματικά.

Συγκεκριμένα, στον Γ’ Όμιλο ο Ορφέας Ξυλαγανής έχοντας κερδίσει Πολύανθο και Γρατινή, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση ως πρώτος από τον όμιλο ανεξαρτήτως του αποτελέσματός του με την τροπαιούχο Δόξα Προσκυνητών, η οποία θα παραδώσει το στέμμα της αφού έχει επίσης αποκλειστεί μαθηματκά από την διοργάνωση. Ουσιαστικά Πολύανθος και Γρατινή θα παίξουν μεταξύ τους ένα ματς-τελικό για την πρόκριση στους 16 με τον νικητή να περνά και στην ισοπαλία να ευνοείται ο Κομψάτος που έχει αυτή τη στιγμή συντελεστή τερμάτων -1 ενώ η Δόξα Γρατινής έχει -2 και υστερεί.

Αντιθέτως στον Δ’ Όμιλο το πάντα είναι ρευστά και θεωρητικά ούτε ο εκπρόσωπος της Ροδόπης στη Γ’ Εθνική ΠΑΟΚ Κοσμίου δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση, αν και έχει δυο νικες. Βέβαια, δεδομένα αν δεν χάσει θα προκριθεί, αλλά αν ηττηθεί από το Κοπτερό και την ίδια στιγμή ο Σώστης επικρατήσει του Αρσακείου, που θεωρητικά και μονο έχει και αυτό ελπίδες πρόκρισης αν κερδίσει με μεγάλο σκορ, τότε ανάλογα με τα αποτελέσματα στην τριπλή ισοβαθμία ίσως κινδυνεύσει. Πάντως, σε όλα τα σενάρια όπως διευκρινίζουν όσοι τα έχουν μελετήσει στο ThrakiSportS, δεν υπάρχει πιθανότητα για μπαράζ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων αυτής της Τέταρτης:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – Γ’ ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 5/12, Ώρα 15:00)
Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Προσκυνητών
Γήπεδο Γρατινής: Δόξα Γρατινής – Κομψάτος Πολυάνθου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – Δ’ ΟΜΙΛΟΣ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 5/12, Ώρα 15:00)
Γήπεδο Κοπτερού: Βιστωνίδα Κοπτερού – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη – ΑΟ Αρσακείου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ Γ’ ΚΑΙ Δ’ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ Α’ ΚΑΙ Β’ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ