ΕΠΣ Ξάνθης: Τρία (αναβληθέντα) ματς για τα προημιτελικά στο πρόγραμμα της Τετάρτης

 

Μετά από τις αναβολές των προηγούμενων δύο εβδομάδων, διεξάγονται την Τετάρτη (εκτός νέου απροόπτου βέβαια) τρία παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Στις 14:30 η Ασπίδα Ξάνθης θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Ξάνθης στο ΔΑΚ, στην ρεβάνς της εκτός έδρας επικράτησης της Ασπίδας με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Η Ασπίδα προκρίνεται σε οποιαδήποτε νίκη της ή ισοπαλία ή ακόμα και ήττα με ένα γκολ διαφορά και σκορ είτε 0-1 είτε 1-2.

Σε περίπτωση που ο Απόλλων Ξάνθης νικήσει την Ασπίδα μέσα στην έδρα της με 3-2 θα οδηγηθούμε σε παράταση, ενώ σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα με οποιοδήποτε άλλο σκορ, δηλαδή από 4-3 και πάνω ή με διαφορά δυο ή περισσοτέρων τερμάτων, θα είναι εκείνος που κάνοντας την μεγάλη έκπληξη θα προκριθεί.

Στις 15:00 θα διεξαχθούν και οι πρώτες αναμετρήσεις σε δυο ακόμα ζευγάρια για την προημιτελική φάση. Ο Ηρακλής Ζυγού υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης και ο Εχίνος την Κεσσάνη, αλλά για τα συγκεκριμένα ζευγάρια θα υπάρξουν και επαναληπτικοί σε μια ακριβώς εβδομάδα. Συνοπτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (Τετάρτη 5/12)
Ωρα 14:30, ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Απόλλων Ξάνθης [3-2]
Ωρα 15:00, Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ν. Ζυγού – Ορφέας Puma Ξάνθης
Ωρα 15:00, Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Κεσσάνη Ερασμίου