ΕΠΣ Έβρου: Έπεσαν από την κορυφή οι «γιατροί» μετά την ήττα με αυτογκόλ στις Φέρες

 

Ένα αυτογκόλ έκρινε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων της Θράκης Φερών και του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους επιτεύχθηκε στο 84ο λεπτό, όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Τάχατου τέσσερις παίκτες πέσανε για να διεκδικήσουν την μπάλα και αυτή βρήκε τελευταίο τον Μπαρμπαγιάννη που σκόραρεεις βάρος της ομάδας του.

Καλές στιγμές για τις Φέρες είχαν ακόμα οι Αντωνιάδης στο 12′ και Τάχατος στο 15′ και στο 31′. Από πλευράς Ιπποκράτη ο Μπαρμαγιάννης με κεφαλιά στο 27′ απείλησε να ανοίξει το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε όπως και ο Μάζης στο 34′ και στο 66′ και τέλος ο Μαμρικισβίλι στο 77′ που δεν καταφερε αν και βρεθηκε εξ επαφής να στείλει την μπάλα στα δίχτυ.

Καλή η διαιτησία του Βασιλόπουλου που είχε ως βοηθούς τους Καραΐσκο και Κώνογλου. Με την επικράτησή τους στο ντέρμπι οι παίκτες του Γιάννη Αναστασιάδη ισοβαθμούν πλέον με τον Ιπποκράτη, ο οποίος μένοντας για τρίτο σερί αγώνα χωρίς νίκη, έπεσε πλέον από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Αναστασιάδης): Κυριακιδης, Ιγνατιάδης (46′ λ.τ. Θεοδωρίδης), Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Αλ. Σιδηρόπουλος, Μπόρας (88′ Τσιπλάκης), Τάχατος, Πολίδης, Γ. Σιδηρόπουλος (63′ Δεμιράκος), Αντωνιάδης.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τσιομλεκίδης): Γιαννόπουλος, Άχπα, Μουχτάρης (85′ Κατσαμάγκας), Δούπας, Μπαρμπαγιάννης, Μαμρικισβίλι, Γαλανός, Ποπότης (60′ Σταθάκης), Ράλλης (46′ Μάζης), Μακιτσιάν.