Γ’ Εθνική: Ισόπαλη στο Καλαμπάκι η Ασπίδα Ξάνθης έχοντας όμως παράπονα για την διαιτησία

 

Ζωντανή στο παιχνίδι της παραμονής έμεινε η Ασπίδα Ξάνθης που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Καλαμπακίου με τις δυο ομάδες να βρίσκονται μαζί με το Κόσμιο στην τελευταία θέση.

Πολλά κρίθηκαν στο 20′ όταν ο Θεσσαλονικιός ρέφερι Μαμασούλας δεν απέβαλε τον Δραμινό τερματοφύλακα Κελέτζη που ανέτρεψε Κατσή εκτός περιοχής. Στη συνέχεια της φάσης εκτελεί το φάουλ ο Παπαδόπουλος, αλλά διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Κελετζής. Στο 28΄ η ΑΕΚ απείλησε όταν σε ωραία επέλαση του Τζιβανάκη από τα αριστερά, του σουτ του κατέληξε άουτ, όπως άουτ κατέληξε και το σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή. Μεγάλη φάση είχαν οι Δραμινοί στο 38΄όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μαυροβασίλη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Δεμένικος, από το οποίο ο Τζιβανάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της Ασπίδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ελάχιστες φάσεις με τις δυο ομάδες να φοβούνται να ρισκάρουν με την ΑΕΚ να έχει στο 76΄ένα καλό σουτ με τον Τζιβανάκη που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας τςη Ασπίδας, ενώ στο 90΄ είχαμε μια ακόμη φάση για τους γηπεδούχους αλλά το σουτ του Τσερκέζου, χτύπησε στον Δεμένικο και αποκρούστηκε από τους αμυντικούς πάνω στη γραμμή με το 0-0 να φέρνει τις δυο ομάδες ισόβαθμες με 7 βαθμούς (φώτο απο athleticdrama).

Η Ασπίδα την επόμενη αγωνιστική δίνει έναν αγώνα εξάποντο κόντρα στον φορμαρισμένο Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Ξάνθη και θέλει το τρίποντο ώστε να βάλει από κάτω τους Εβρίτες.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: Κελετζής, Πέτρο, Ντόβας, Κλογκέρι, Τσερκέζος, Κασαπίδης, Τζιβανάκης, Μαυροβασίλης, Στάικος (68′ Παυλίδης), Κωνσταντινίδης (57′ Σαββίδης), Θεοδοσιάδης (75′ Κυσσίδης).

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Δεμένικος, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης (46′ Νταμπανλής), Μερακλής (86′ Χατζηπαρασκευάς), Δογανίδης (59′ Σάββογλου), Κυριαζίδης, Παπαδόπουλος, Πεντεζίδης, Χριστοφορίδης, Κατσής (75′ Κούπας).