Γ’ Εθνική: Οριστική διακοπή στο Λεύκιππος Ξάνθης – Μακαμπη λόγω… σκότους και συνεχόμενων διακοπών ρεύματος στο Αμοιρίδειο!!!

 

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το παιχνίδι ανάμεσα στον Λεύκιππο Ξάνθης και την Μακαμπη της Θεσσαλονίκης για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω των συνεχόμενων πτώσεων στην τάση του ρεύματος. Στο ημίχρονο παρατηρήθηκαν νέες διακοπές και έτσι, ελέω ΔΕΗ και σκότους στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”, οι διαιτητές αποφάσισαν την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Στο ημίχρονο ο Λεύκιπος ήταν μπροστά με τρεις πόντους (30-27). Ίδια ήταν η διαφορά και στο πρώτο δεκάλεπτο υπέρ της γηπεδούχου ομάδας (18-15). Για την τύχη της αναμέτρησης, που κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί σε νέα ημερομηνία, θα κληθεί να αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κοκκινόπουλος): Κουμπάνης 7, Νταβουλτζόπουλος 7, Δώδος, Στεργίου, Κάλφας, Κυφωνίδης, Δάτσης, Παλλάκης 2, Στασινόπουλος 4, Χρήστου 10(2), Χατζηαντωνίου, Σταματέλος
ΜΑΚΑΜΠΗ (Κοντός-Ξανθόπουλος): Παπαμαστοράκης, Χατζηκυριακίδης, Κλούτζος, Σκουφέζης 6, Σαμαράς 3(1), Πετράκης, Μπαδής 1, Σαββίδης 3, Αρούχ 9(1), Μυζίου 1, Αργυρίου 4, Βαρδαβάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ