Όλη η Θράκη στο πλευρό του αρχηγού του ΑΟΞ Κώστα Φλίσκα για την περιπέτεια υγείας του γιου του

 

Ώρες αγωνίας περνά τις τελευταίες ημέρες ο αρχηγός της Ξάνθης Κώστας Φλίσκας. Αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και δυναμισμό, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ανθρώπινο. Οικογενειακό. Που αφορά ό,τι πιο σημαντικό έχει ένας άνθρωπος στον κόσμο, το παιδί του.

Και αυτός είναι ο λόγος που το τελευταίο διάστημα απουσιάζει από κάποιες αποστολές της ομάδας σε εκτός έδρας αγώνες, όπως για παράδειγμα αυτήν του περασμένου Σαββάτου στην Τούμπα.

Βλέπετε, η υγεία και η οικογένεια είναι υπεράνω αγώνων και αυτό πάνω από όλα το γνωρίζει η οικογένεια που λέγεται ΑΟ Ξάνθη, η οποία έχει ενωθεί σαν μια γροθιά για να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί σε αυτές τις δύσκολες ώρες τον αρχηγό της.

«Κώστα Φλίσκα, ψυχάρα, για πάντα ΑΟΞΑΡΑ – Όλη η Ξάνθη είναι στο πλευρό σου και προσεύχονται όλα να πάνε καλά για τον μικρό», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο ξανθιώτης αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγγιρίδης, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στον αρχηγό από όλους τους Ξανθιώτες, από όλους τους Θρακιώτες. Ακόμα και αυτούς που δεν ήξεραν.

Από τους πρώτους που έσπευσαν να επικροτήσουν το διαδικτυακό μήνυμα και να επαναλάβουν τις ευχές ήταν ο Μάκης Τζατζος, παλιά δόξα του ΑΟΞ, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως είναι αυτές οι καταστάσεις, έχοντας αντιμετωπίσει και ο ίδιος ζήτημα με την υγεία του παιδιού του στο παρελθόν και έχοντας βιώσει την συμπαράσταση όλης της ΠΑΕ και της κοινωνίας της Ξάνθης.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, καθημερινή ενημέρωση έχει ζητήσει να λαμβάνει ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πανόπουλος που ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε αυτά τα ζητήματα, έχει δώσει παράλληλα εντολή να καλυφθούν όσα έξοδα χρειαστούν για ιατρικούς ή φαρμακευτικούς σκοπούς, ώστε να γίνει καλά ο μικρός.

Στη φωτογραφία που ευγενικά είχε παραχωρησει προς δημοσίευση ο ίδιος ο Κώστας Φλίσκας συμμετέχοντας στην ενότητα του ThrakiSports «Το άλμπουμ της ζωής μου», όπου διάσημοι θρακιώτες αθλητές επιλέγουν τις αγαπημένες φωτογραφίες τους, βλέπετε τον αρχηγό του ΑΟΞ «μαζί με τα δυο μου αγγελούδια», όπως ο ίδιος έγραφε. Την κόρη του και τον νεογέννητο τότε μπέμπη.

Στο πλευρό του μπέμπη, που στο μεταξύ μεγάλωσε και είναι πλέον τριών ετών, βρίσκεται διαρκώς σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα ο μπαμπάς Κώστας. Και στο πλευρό του Κώστα Φλίσκα και της συζύγου του Μαρίας, νοερά, στέκεται όλη η οικογένεια του ΑΟ Ξάνθη και σύσσωμη η θρακιώτικη (φίλαθλη και όχι μόνο) κοινωνία.