ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβάλλονται λόγω κακοκαιρίας οι δύο προημιτελικοί του Κυπέλλου

 

Δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ηρακλής Ζυγού – Ορφέας Ξάνθης και Εχίνος Σπορ – Κεσσάνη Ερασμίου λόγω της έντονης βροχόπτωσης που υπάρχει τις τελευταίες ώρες στην Ξάνθη.

Την σχετική απόφαση έλαβε η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, χωρίς να χρειαστεί ομάδες και διαιτητές να μεταβούν στα γήπεδα.

Δεν έχει διευκινιστεί πότε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια, καθώς την άλλη Τετάρτη είχαν προγραμματιστεί οι ρεβάνς στα πρώτα δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει πίσω κατά μία εβδομάδα όλο το πρόγραμμα, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο απλά να πάνε πίσω οι συγκεκριμένοι αγώνες.

Έτσι και αλλιώς βιασύνη δεν υπάρχει, όπως παλιά, καθώς το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος έχει καταργηθεί και ο κυπελλούχος θα λάβει μέρος στο επόμενο Κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει:
Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνει πως οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ηρακλής Ν. Ζυγού – Ορφέας Puma Ξάνθης και Εχίνος Σπορ – Κεσσάνη Ερασμίου δεν θα διεξαχθούν.