ΕΠΣ Θράκης: «Αέρας» στον Σώστη στο ντερμπι της αγωνιστικής το Νέο Σιδηροχώρι πριν το ντέρμπι με τον Ίασμο

 

Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με 0-4 απέναντι στην συνώνυμη ομάδα του Σώστη στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

Δέκα λεπτά ήταν αρκετά για τους φιλοξενούμενους της Δόξας να περάσουν νικηφόρα από την Δόξα Σωστή με το ίδιο σκορ 0-4 που κέρδισε και η πρωτοπόρος του Ιασμου . Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κελεσίδη στο 6′, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα καλό σουτ στο 22′ του Βάσκου που απέκρουσε ο Πατερέλης και μια κεφαλιά του Αράμπα στο 36′ από σέντρα του Γάιδα με το σκορ να μένει στο μηδέν στο πρωτο μέρος.

Με την έναρξη του β’ μερους το Ν. Σιδηροχώρι προηγήθηκε με 0-2, αρχικά στο 47′ με σουτ του Λεφη και στο 49′ με το πρωτο τέρμα του Κύπριου Μαυράκη ύστερα από έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο 55′ ο Λεφής και πάλι με σουτ έκανε το 0-3 και στο 77′ ο Βάσκος με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 0-4 πετυχαίνοντας το 7ο φετινό του τέρμα στο πρωταθλημα.

Με την νίκη της αυτή το Νέο Σιδηροχώρι έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στους -5 βαθμούς από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου μια βδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, ενώ ο Σώστης παρά την νέα βαριά εντός έδρας ήττα μετά τον Ίασμο παρέμεινε τρίτος με 15 βαθμούς.

Διαιτητές της συνάντησης οι Χαμαλίδης, Δημητριάδης και Πανταζής.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Δανίδης): Πατερέλης, Σταυρόπουλος (75′ Π. Παπαδόπουλος),Τέφος, Τζαφαλιάς, Ανδρίκου, Μπανάσας (75′ Βλασόπουλος), Πυλαρινός (81′ Χρόνης), Φανιάδης (62′ Μυλωθρός), Κελεσίδης, Καραμπάτσιος, Καραμιχάλης.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Κελεσίδης, (72′ Παπαδόπουλος), Ανδρέου (46’Μαυράκης), Λεφής, Αράμπας, Κούτρας, Κοσίης (46′ Αμοιρόπουλος), Γαϊδας, Βάσκος, Μιχ. Αθανασιάδης, Παπακωσταντίνου (65′ Π.Αθανασιάδης).