Super League: Η μόνιμη παρουσία Ουζουνίδη στο άδειο ΟΑΚΑ για την Εθνική Ομάδα

 

Μεταξύ συγγενών, φίλων αγωνίστηκε η Εθνική Ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ για τη διοργάνωση του Nations League, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης έσπευσε να παρακολουθήσει δια ζώσης και τις δύο αναμετρήσεις.

Ο Εβρίτης κόουτς της Ένωσης συνοδευόταν από τον συνεργάτη του Χριστόφορο Κόλα, τον τεχνικό διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» Νίκο Λυμπερόπουλο και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτο.

«Κι αν στο παιχνίδι με τους Φινλανδούς ήθελε να πάρει μια…γεύση από τον 23χρονο κεντρικό χαφ, Γκλεν Καμαρά της Νταντί Γιουνάιτεντ που προτάθηκε στην ΑΕΚ, στο τελευταίο ματς με την Εσθονούς, οι λόγοι της παρουσίας του στο «Σπύρος Λούης» είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τους Έλληνες διεθνείς παίκτες (Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας) της ομάδας του», σχολιάζει το sdna.

Σταθερά παρών ο Μαρίνος στην Εθνική, την φανέλα της οποίας έχει φορές και μάλιστα έχει διατελέσει και αρχηγός της την δεκαετία του ’90. Παρεμπιπτόντως, η ίδια πηγή αναφέρει ότι στο περιθώριο του αγώνα ο Εβρίτης κόουτς είχε ένα πηγαδάκι με έναν άλλοτε συνοδοιπόρο του την περίοδο της θητείας του στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη.

Μετά τον αγώνα με την Φινλανδία ο παράγοντας των «πρασίνων» έκανε check in στο ΟΑΚΑ (και) στον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στην Εσθονία, όπου και…αντάμωσε με τον άλλοτε προπονητή του «τριφυλλιού» συνομιλώντας μαζί του για λίγα λεπτά.