Σόου Λαμπάκη με Εθνικό! Άνοιξε την πόρτα του γραφείου του στους παίκτες και μετά είπε ότι δεν έπρεπε να πάνε!!!

 

Λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Κηφισιά, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης οργάνωσε σόου με την συμμετοχή όλης της ομάδας βόλεϊ στο γραφείο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Πήγαν εκεί όλοι οι παίκτες με τις φόρμες τους και τους προπονητές και τους διοικητικούς παράγοντες να τον ευχαριστήσουν και μετά άκουσαν τον δήμαρχο στις κάμερες να λέει ότι έκαναν… λάθος.

Στο γραφείο του δημάρχου βρέθηκαν εκτός από τους παίκτες και τους προπονητές-παράγοντες του Εθνικού και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Βαταμίδης, Γιώργος Κουκουράβας και Κώστας Γκοτσίδης.

Ο Λαμπάκης εμφανίστηκε συγκινημένος που ένα κομμάτι της κοινωνίας, όπως είναι ο Εθνικός, ήρθε στο γραφείο να τον ευχαριστήσει προσωπικά για την συμβολή του στον συγκεκριμένο τομέα.

Όταν ωστόσο μίλησε στις κάμερες, εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι δεν χρειαζόταν να κάνουν κάτι τέτοιο οι άνθρωποι του Εθνικού και μάλιστα πρόσθεσε ότι «ένας σωστός αυτοδιοικητικός δεν δέχεται ποτέ το ευχαριστώ».

Βέβαια, ο δήμαρχος αν ήθελε κατά τα λεγόμενά του να είναι σωστός αυτοδιοικητικός είτε δεν θα δεχόταν να πάει σύσσωμη η ομάδα στο γραφείο του λίγο πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς είτε εφόσον ήταν τόσο πιεστικοί οι άνθρωποι του Εθνικού και ήθελαν τόοοσο πολύ να πάνε και να πουν από κοντά το ευχαριστώ τους στον δήμαρχο, δεν θα φρόντιζε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης να κάνει επικοινωνιακό σόου ανακοινώνοντας την έλευσή της ομάδας με επίσημο δελτίο Τύπου μια ημέρα πριν.

«Ήρθε όλη η ομάδα, με τις φόρμες τους τα παιδιά, αν και παίζουν αγώνα το απόγευμα. Αφιέρωσαν μια ώρα από τη ζωή τους να ρθουν εδώ και να μου πουν ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται να πουν ευχαριστώ όμως. Ενας σωστός αυτοδιοικητικός δεν δέχεται ποτέ το ευχαριστώ, γιατί αυτό που κάνει πηγάζει από την ψυχή του ως δικαίωμα και υποχρέωση», είπε επί λέξη ο Βαγγέλης Λαμπάκης στις τηλεοπτικές κάμερες στον μονόλογό του σε αυτές μετά την συνάντηση με τους ανθρώπους του Εθνικού.

Στον δήμαρχο τέθηκε ένα όλο κι όλο ερώτημα και απάντησε σε αυτό επί… εξίμισι λεπτά, λέγοντας πολλά και διάφορα (μεταξύ άλλων απολογούμενος για ακόμα μια φορά για την μη υλοποίηση των υποσχέσεών του για την στέγαση της Ενόργανης Γυμναστικής). Περιέργως όμως, ακόμα την τηλεοπτική αυτή δήλωση την διένειμε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο ίδιος ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, την ίδια ώρα που σε αυτήν την δήλωση ο δήμαρχος αναφέρει «ταπεινά» ότι δεν χρειαζόταν να συμβεί αυτό το ευχαριστώ των ανθρώπων του Εθνικού και ότι ένας σωστός αυτοδιοικητικός δεν θα το δεχόταν ποτέ.

Και έμεινε η απορία: τελικά ο «συγκινημένος» από την κίνηση των ανθρώπων του Εθνικού δήμαρχος Λαμπάκης είναι σωστός αυτοδιοικητικός που τελικά δέχθηκε στο γραφείο του για αυτό το «ευχαριστώ» τους παίκτες της ομάδας λίγες ώρες πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και μάλιστα έστησε και ολόκληρο επικοινωνιακό σόου για αυτό; Ή μήπως όχι; Πάντα με βάση τα δικά του λεγόμενα…

Δείτε το σχετικό βίντεο…