ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ντέρμπι μέχρι τέλους ανάμεσα σε Αίαντα Κομοτηνής και Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

 

Σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, ο Αίαντας Κομοτηνής επικράτησε της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης με 46-43, και κρατήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Με ένα μεγάλο επιθετικό κρεσέντο στην αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο σκορ με 13 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι Αλεξανδρουπολίτες ήταν τραγικά άστοχοι από τα 6,75 αλλά παρόλα αυτά με την είσοδο του Κανδύλη στον αγώνα έσφιξαν στην άμυνα και ροκάνισαν τη διαφορά.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες έκαναν πολλά λάθη με αποτέλεσμα ο Αίαντας να μην μπορεί να ξεφύγει αλλα και η Ολυμπιάδα να μην μπορεί να τον φτάσει με το τρίτο δεκάλεπτο να βρίσκει και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους με διψήφια διαφορά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού η Ολυμπιάδα, μείωσε πίεσε όμως η ομάδα του Δημήτρη Οικονομίδη βρήκε “μεγάλα” σουτ και κατάφερε να επικρατήσει εν τέλει με 46-43.

 

Τα δεκάλεπτα: 20-7, 27-20 (ημίχρονο), 37-27, 46-43 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Οικονομίδης): Λοϊσιος 4, Κουτσίκας 3 (1), Μπορμπίδης, Παχιαδάκης 2, Ρούστας 4, Νικέλης 11 (1), Βαχαρίδης 7 (1), Κλωναράς 6 (2), Ζολώτας 9
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τρούπος): Γιαβρίδης 8 (2), Κανδύλης 6,Θρούμπαλης 4, Χαλκιάς, Γαλατάς, Βλούνταρτσικ 7, Μπόλιος 2, Φυδανίδης 2, Τσιφλάκογλου 6 (2), Γαβουδάνης 6.