Επέτειος: 5 χρόνια από την θρυλική εκδρομή του ThrakiSportS στο Βουκουρέστι για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια από την κορυφαία ίσως στιγμή του ThrakiSportS. Τέτοια μέρα, 19 Νοεμβρίου, είχαμε όλοι μαζί μετακομίσει. Συντάκτες και αναγνώστες είχαμε γεμίσει λεωφορεία που αναχώρησαν από την Θράκη μας και έφτασαν στο Βουκουρέστι, όπου πανηγυρίσαμε την μεγάλη πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η μικρή Ελλάδα θα έδινε το παρών στην κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου, εκεί που το ποδόσφαιρο είναι πράγματι γιορτή. Και θα διέπρεπε, φτάνοντας μια ανάσα από τα προημιτελικά.

Σαν ThrakiSportS, είχαμε την ιδέα να οργανώσουμε μια εκδρομή για το Βουκουρέστι, ώστε να συμπαρασταθούμε στον κρίσιμο αγώνα στους παίκτες της Εθνικής μας. Το ρίσκο μεγάλο, όπως και το κόστος, ωστόσο η ανταπόκριση των αναγνωστών ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Καλύψαμε αμέσως τις θέσεις που μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε και γεμίσαμε πούλμαν με αναχώρηση από την Θράκη και προορισμό την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, αν και επρόκειτο για εργάσιμες ημέρες στη μέση της εβδομάδας.

Όλοι μαζί αναχωρήσαμε για τον μεγάλο αγώνα. Συντάκτες και συνεργάτες του ThrakiSportS, παράγοντες ομάδων από την Θράκη, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, απλοί αναγνώστες και φοιτητές. Και ταξιδέψαμε στο όνειρο. Ζήσαμε από κοντά την μεγάλη στιγμή, πανηγυρίσαμε την μεγάλη πρόκριση. Δώσαμε ενεργά το παρών σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια. Και όλο αυτό το κάναμε διαδραστικά. Μαζί οι δημοσιογράφοι, μαζί οι φωτογράφοι, μαζί και οι αναγνώστες. Γίναμε ένα.

Πέντε χρόνια μετά, πολλά άλλαξαν και στην Εθνική Ομάδα, όπως φυσικά και στο ThrakiSportS. Άλλοι έφυγαν, άλλοι ήρθαν, όμως οι αναμνήσεις μένουν για να μας συντροφεύουν σε αυτές τις ευχάριστες στιγμές.

Το ThrakiSportS γυρνάει πέντε χρόνια πίσω και θυμάται πώς κάλυψε εκείνον τον αγώνα – με πέντε παρακαλώ απεσταλμένους!!! Από το live που έμεινε στην… μέση (καθώς έπεσε τότε το site και έμεινε πεσμένο για τρεις ημέρες εξαιτίας της υπερφόρτωσης από τον κόσμο που μας επισκεπτόταν για να μάθει πληροφορίες από το Βουκουρέστι) μέχρι τα πλούσια φωτορεπορτάζ από τον αγώνα, την εξέδρα, ακόμα και τα… αποδυτήρια της Εθνικής αμέσως μετά την μεγάλη πρόκριση.

Ήταν μια πρόκριση στην οποία η ΘΡΑΚΗ μας είχε δώσει δυναμικό ΠΑΡΩΝ και μεγάλη συμβολή σε αυτό είχε αυτή η μικρή και ταπεινή ιστοσελίδα, με την πρωτότυπη ιδέα που τότε είχε για την διοργάνωση εκείνου του ταξιδιού το οποίο ένωσε φιλάθλους και από τους τρεις νομούς της Θράκης και μας εκτόξευσε σε άλλο επίπεδο. φαντάζουν πολύ μακριά όλα αυτά, αλλά δεν είναι και ελπίζουμε σύντομα να τα ξαναζήσουμε. Ήταν τέτοια μέρα – 19 Νοεμβρίου – ακριβώς πέντε χρόνο πριν…

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΣΑΡΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

 width=

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ

 width=

ΟΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ
 width=

Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΧΡΥΣΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΓΚΙΝΗ

 width=

Η ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΙΖΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS

 width=

Η LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΘΩΣ… ΕΠΕΣΕ Ο ΣΕΡΒΕΡ

Η ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Η ΠΡΩΙΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ THRAKISPORTS, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ
 width=

ΤΟ ΕΚΤΕΝΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΤΕΛΟΣ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΓΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 width=