Volley League: Στον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης λίγες ώρες πριν το «ματς της χρονιάς»

 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 11:30 πμ ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης «θα υποδεχθεί στο γραφείο του (Δημαρχείο, 1ος όροφος) την ομάδα βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης».

Η επίσκεψη θα γίνει ουσιαστικά λίγες ώρες προτού η ομάδα δώσει το κρίσιμο παιχνίδι με την Κηφισιά, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ήδη ως «το ματς της χρονιάς», αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η Κηφισιά μετά την 5η αγωνιστική είναι στην τελευταία θέση και ο Εθνικός στην προτελευταία. Γίνεται αντιληπτό ότι όποια ομάδα ηττηθεί στο ματς του Σαββάτου θα βρεθεί σε δεινή θέση.

Για αυτό και προκαλεί τουλάχιστον απορίες η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας για την επίσκεψη της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού στο γραφείο του δημάρχου.

Αφενός μπορεί να αποσυντονίσει τους παίκτες από τον στόχο, αφετέρου επικοινωνιακά δεν θα βοηθήσει έστω στην διαφήμιση του αγώνα, αφού αυτός θα διεξαχθεί μόλις λίγες ώρες μετά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Λαμπάκης είναι τακτικός θαμώνας στις εξέδρες του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» και έχει ενισχύσει με τις επιχορηγήσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης ειδικά το (επαγγελματικό) τμήμα βόλεϊ του Εθνικού, με αποφάσεις που σε πολλές περιπτώσεις έχουν προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και εντός του ιστορικού συλλόγου.

Με αυτά τα δεδομένα, η επίσκεψη της ομάδας βόλεϊ στο δημαρχείο Αλεξανδρούπολης ακόμα και λίγες ώρες πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους ως προσπάθεια πολιτικής «εξαργύρωσης» από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης αυτών των επιχορηγήσεων…