Super League: Δράση το Σάββατο για τα αναπτυξιακά τμήματα Κ17 και Κ15 της Ξάνθης! Ρεπό η Κ19

 

Δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Η μεγάλη ομάδα η Κ19 που πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 3η θέση με 20 βαθμούς δεν θα αγωνιστεί αυτην την εβδομάδα, σε αντίθεση με τις ομάδες Κ17 και Κ15.

Ειδικότερα, η Κ17 του Κώστα Προδρομίτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς (σε 8 αγ.), ενώ στην 7η θέση χωρίς βαθμό είναι οι γηπεδούχοι (σε 7 αγ.). Η αναμέτρηση του Σαββάτου στο γήπεδο Καλοχωρίου έχει ώρα έναρξης στις 15:00 και διαιτητές θα είναι οι Αγγελούλης, Νάκας, Καραγιάννης της ΕΠΣ Λάρισας.

Η Κ15 νωρίτερα το Σάββατο στις 13:00 θα αντιμετωπίσει στο Αθλητικό Κέντρο Lolas τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στα Πηγάδια (2-1 κέρδισε ο ΠΑΟΚ). Στην 1η θέση είναι οι Θεσσαλονικείς με 12 πόντους μετά από 4 αγώνες ενώ στην 2η είναι οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη με 9. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κατεριάδης, Δεμερτζής και Ταγκαλίδης της ΕΠΣ Πέλλας.