Super League: Παρών στην κηδεία του Γιάννη Δήμαρχου ο Βασίλης Τοροσίδης

Στην κηδεία του Γιάννη Δήμαρχου, του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού που έφυγε από τη ζωή κατά την διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης μαζί με τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Λευτέρη Χουτεσιώτη, που εκπροσώπησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Τόρο ζήτησε και πήρε ειδική άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να απουσιάσει για δυο ώρες από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας για αυτόν τον πολύ σημαντικό και ιερό λόγο.

Η κηδεία τελέστηκε στην Κηφισκά με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα. Η σύζυγος του εκλιπόντος και τα τέσσερα παιδιά τους ήταν φανερά συντετριμμένοι και συνεχώς έκαναν λόγο για τη μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Οι Σάββας Θεοδωρίδης, Τάκης Αγραφιώτης, Κυριάκος Δουρέκας, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, έδωσαν πέρα από τους παίκτες το παρών στην εξόδιο ακολουθία του 55χρονου φίλου της ομάδας.

Εκεί βρέθηκε και ο νυν δήμαρχος της Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, όσο και ο πρώην, Νίκος Χιωτάκης. Ο 55χρονος υπέκυψε την Κυριακή, καθώς υπέστη τρία καρδιακά επεισόδια και παρα τις προσπάθειες του γιατρού του Ολυμπιακού Χρήστου Θέου, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.