Με υποτροφία στην εξωτική Χαβάη για να ζήσει το Αμερικάνικο Όνειρο ο Δημήτρης Μούχλιας

 

Στην εξωτική Χαβάη και στο εκεί Πανεπιστήμιο έγινε δεκτός με υποτροφία ο Δημήτρης Μούχλιας, που θεωρείται ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ.

Ο μεσαίος γιος της οικογένειας του Νίκου Μούχλια, του γνωστού Σουφλιώτη προπονητή και παλαίμαχου άσσου μεταξύ άλλων του Άρη, την χρονιά που πήρε το μοναδικό του πρωτάθλημα, έγινε δεκτός στις ΗΠΑ για να σπουδάσει με υποτροφία και παράλληλα να εξελίξει τις γνώσεις και τις ικανότητές του στο αγαπημένο του άθλημα, μετέχοντας στην εκεί ομάδα βόλεϊ.

Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο ίδιος ο Δημήτρης Μούχλιας, κάνοντας λόγο για την πιο όμορφη μέρα σεη ζωή του και ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το (αμερικάνικο) όνειρο.

Ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει την φετινή σεζόν μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Βασίλη στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι, ενώ μέσα στην επόμενη χρονιά θα μετακομίσει στην Χονολουλού για σπουδές και βόλεϊ.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μούχλια (στα αγγλικά):
Best day of my life!! ?? It’s finally the time to announce that I am going to be a part of the @hawaiimvb family from the next fall. ?I don’t have words to describe that feeling… I want to thank EVERYONE who helped me to make this dream a reality. #Hawaii #Honolulu #Hawaiimvb #GoBows ?? #AmericanDream