Από το «Κύριε ελέησον» στα Πηγάδια στο Nations League ο Κομίνης με βοηθούς Κουρομπίλια και Χασάν Κούλα!!!

 

Ο Γιώργος Κομίνης προκάλεσε αρκετά σχόλια με την διαιτησία του το περασμένο Σάββατο στα Πηγάδια, στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πανιώνιο που σταμάτησε το αήττητο σερί της θρακιώτικης ομάδας και δικαιολογημένα δέχθηκε τα παράπονα των γηπεδούχων, ενώ προκάλεσε και την αντίδραση Πανόπουλου με την περίφημη ανακοίνωση «Κύριε ελέησον».

Πέρυσι όλοι είχε θεωρήσει ότι θα εγκαταλείψει την διαιτησία, καθώς ο Θεσπρωτός ρέφερι βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά το περσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και κινδύνευσε να βγει εκτός πινάκων. Τελικά η ΚΕΔ τον στήριξε και παρά το γεγονός ότι δεν έπαιρνε διεθνείς ορισμούς τον κράτησε στον πίνακα της FIFA.

Έτσι, μετά από πολύ καιρό, ήρθε και ο oρισμός από την UEFA για αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Nations League.Πιο συγκεκριμένα θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Σαν Μαρίνο με την Μολδαβία για τον 2ο όμιλο της 4ης κατηγορίας, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 του μήνα.

Μαζί του ως βοηθοί θα είναι μάλιστα δυο γνώριμοι της Θράκης, η Χρύσα Κουρομπίλια που ξεκίνησε την διαιτητική της καριέρα από την Κομοτηνή και ο Ξανθιώτης Χασάν Κούλα, που επίσης είχε κινδυνεύσει να βρεθεί εκτός διεθνών πινάκων, ήταν για πολύ καιρό στο ψυγείο και πάλι βρίσκεται λόγω του Ατρόμητος – ΠΑΟΚ αλλά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τον εμπιστεύεται σταθερά.

Επιπρόσθετοι ορίστηκαν ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Μάνος Σκουλάς και 4ος διαιτητής ο Χρήστος Μπαλτάς.Αναλυτικά ο ορισμός.

League D – Group 2
15 November 2018, 20:45 CET – Serravalle (San Marino Stadium)
SAN MARINO – MOLDOVA
Referee: Geórgios Komínis (GRE)
Assistant Referee 1: Chrysoúla Kourompýlia (GRE)
Assistant Referee 2: Chasán Koúla (GRE)
Fourth Official: Chrístos Baltás (GRE)
Additional Assistant Referee 1: Ioánnis Papadópoulos (GRE)
Additional Assistant Referee 2: Emmanouíl Skoulás (GRE)
UEFA Referee Observer: Pascal Garibian (FRA)
UEFA Delegate: Björn Fecker (GER)