Θλίψη στους συλλόγους υγρού στίβου της Αλεξανδρούπολης για τον χαμό του 6χρονου Γιώργου του ΝΟΑ

Ο χαμός του μόλις 6 ετών αθλητή του ΝΟΑ (και του ΑΟ Θράκης) έχει προκαλέσει θλίψη όχι μόνο στην οικογένεια των συλλόγων στους οποίους ανήκε αλλά συνολικά στην κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και φυσικά δεν εξαιρούνται οι άλλοι σύλλογοι υγρού στίβου της πόλης.

Μετά την ανακοίνωση του ΝΟΑ την Κυριακή εκδόθηκαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον ΟΦΘΑ αλλά και το Δημοτικό Κολυμβητήριο. Αναλυτικά τα μηνύματα και οι ανακοινώσεις τους:

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης:
«Λόγω του άδικου χαμού του μικρού κολυμβητή Γιώργου, σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου δεν θα διεξαχθεί καμία προπόνηση στη μικρή πισίνα.
Όλοι οι άνθρωποι του κολυμβητηρίου, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου».

Ομιλος Φιλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης:
«Η οικογένεια του ΟΦΘΑ πενθεί για την απροσδόκητη απώλεια του μικρού αθλητή του ΝΟΑ Κουλίση Γεώργιου.
Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους του.
Ως ένδειξη πένθους, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα μάθημα για τα τμήματα εκμάθησης της μικρής πισίνας».

Εθνικός Αλεξανδρούπολης:
«Η έφορος, τα μέλη,οι προπονητές και όλος ο κόσμος από τον υγρό στίβο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απρόσμενη και άδικη απώλεια του μικρού αθλητή της κολύμβησης και αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του μικρού κολυμβητή του ΝΟΑ Κουλίση Γεώργιου!
Ως ένδειξη συμπαράστασης στο πένθος, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα μάθημα σε όλα τα τμήματα εκμάθησης της μικρής πισίνας».