Super League: Ο Τριάδης ισοφάρισε το πιο γρήγορο γκολ αλλά το «μαγικό» του Ντιγκινί χάρισε τη νίκη στον Άρη

 

Ο Άρης προηγήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης μόλις στα 19 δευτερόλεπτα με τον Γκαρσία, στο πιο γρήγορο γκολ του πρωταθλήματος, ωστόσο είδε τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Παναγιώτη Τριάδη να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Εκεί κάπου άρχισαν να ζώνουν τα φίδια τους Θεσσαλονικείς, που είχαν στο αρχικό τους σχήμα τον Εβρίτη Μανώλη Σιώπη αλλά είδαν στο 55′ τον σκόρερ Γκαρσία να τραυματίζεται και να περνά εκτός αγώνα, με τον πρώην της Ξάνθης Χαμζά Γιουνές να τον αντικαθιστά.

Τελικά μια μαγική ασίστ του πρώην του Πανθρακικού Νικολά Ντιγκινί για την εκτέλεση του Γκάμα στο 69ο λεπτό επανέφερε τους κίτρινους στο δρόμο των επιτυχιών, χαρίζοντάς τους το τρίποντο που τους ανεβάζει ισόβαθμους με τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας του πρώην προπονητή της Ξάνθης αλλά και του Ορέστη Ορεστιάδας Γιάννη Μαντζουράκη έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει το μοιραίο.

Και αυτό, παρά τις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει η Ελαφρά Ταξιαρχία απέναντι σε αρκετούς μεγάλους αντιπάλους. Κλείνοντας τους Θρακιώτες του τελευταίου ματς της 10ης αγωνιστικής, αξίζει να αναφερθεί ότι βασικός αγωνίστηκε για τον Απόλλωνα και ο πρώην Πάνθρακας Γιάννης Στάθης.