Σκοράρει ακατάπαυστα ο Γιώργος Κυριζάκης και οδηγεί τον Οδυσσέα! Επτά τέρματα σε 5 αγώνες για τον Εβριτη επιθετικό

 

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Οδυσσέας Αυλιωτών με οδηγό τον Εβρίτη επιθετικό Γιώργο Κυριζάκη νίκησε εύκολα εντός έδρας τον Αυγερινό Βαλανειού με 4-1, για την 6η αγωνιστική της Α1′ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Γκαμπέτα είχαν σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Κυριζάκη, που πέτυχε χατ-τρικ. Ο 24χρονος Εβρίτης πρώην φορ του Κρόνου Αργυραδων, της Αναγέννηση Περιβολίου, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Ένωσης Άνθειας Αριστείνου έφτασε τα 7 φετνά τέρματα και βρισκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ ένα πίσω από τους πρώτους σκόρερ Άκη Χαρβαλιά και Γιάννη Μίτσουλη που εχουν 8.

Στο 26′ έγινε το 1-1 με το δευτερο φετινό απ’ ευθείας φάουλ του Γιώργου Κυριζάκη. Στο 40′ ο Κυριζάκης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έκανε το 3-1 και στο 65′ πέτυχε χατ τρικ γράφοντας το τελικό 4-1.

Το «συγκρότημα» των Αυλιωτών, έπειτα από αυτό το «τρίποντο», διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με «συγκάτοικους» τους Θιναλιακό του Γιώργου Κριεζή και ΟΦΑΜ των Γιάννη Γωνιάδη (σκόραρε στην νίκη της ομάδας του ΟΦΑΜ με 5-1) και Σταύρου Τσορμπατζίδη, παραμένοντας αήττητοι, καθότι ο απολογισμός τους είναι πέντε νίκες και μία ισοπαλία.